Kuststaden Chania bär på en hel del historia, och Casa Cook har tagit tillvara på det närliggande områdets känsla när man valt material till sitt avslappnade hotell. Casa Cook Chania är det fjärde i Casa Cook-regi (ytterligare tre hotell slog upp dörrarna i somras och ytterligare ett nu i höst) och är det första familjevänliga (de andra har 16-årsgräns). Det innebär att även den designintresserade familjen som vill ha lagom med lyx på semestern kommer passa perfekt in på Casa Cook Chania.

case cook chania solnedgång

Själva hotellet ligger strategiskt nära stranden, men också inte långt från Chanias stadskärna. Det erbjuds också ett poolområde med avskild barnpool för den som inte uppskattar stranden, och vill man kunna gå direkt ut i poolen finns det möjlighet att få ett rum med privat pool.

case cook chania handdukar

Boutiquehotellet Casa Cook Chania erbjuder också minimalistiskt designade ytor tillgängliga för alla, som precis som rummen känns jordiga och naturnära på ett sätt som nästan ger känslan av att hotellet vuxit fram direkt ur marken, karvat till perfektion.

Casa Cook Chania översikt

Casa Cook Chania sovrum2

Casa Cook Chania badrum

Casa Cook Chania soffa

Casa Cook Chania fåtölj

Casa Cook Chania trappsteg

Casa Cook Chania uteplats

Casa Cook Chania högtalare

Casa Cook Chania sovrum

Läs mer:

Röda dagar 2020 – så kan du ta ledigt för att maxa semestern!

Han vill ge Norge ett spektakulärt designhotell – se bilderna här

6 brittiska herrgårdshotell där du kan bo som i Downton Abbey

Vackert townhouse på Mallorca – inrett i skandinavisk stil