Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Spana in hotellkedjans nya spa-satsning

02 feb, 2018 
AvAlva Fierro
I september förra året smygöppnade Downtown Camper by Scandic på Brunkebergstorg i Stockholm – nu har de lanserat en ny relaxavdelning som kombinerar bad, bastu, träning och cocktails med vy över Stockholms takåsar.
Annons

Downtown Camper är Scandics tredje signaturhotell i centrala Stockholm med sviter i varierande storlek. Nytt för i år är rumskategorin Camper Co-Living – med plats för mellan 6-12 personer och nu kan hotellet även stoltsera med en egen wellness-avdelning på två nya våningsplan: The Nest.

Här erbjuds gästerna styrke- och motionsträning, bastu, upplevelseduschar, ritualer och en uppvärmd utomhuspool som är öppen året runt.

Dessutom har The Nest en stor baravdelning med cocktails, mocktails och hälsosammare mat till frukost, lunch och middag.

– The Nest erbjuder våra gäster en avkopplande upplevelse mitt i huvudstadens pulserande hjärta. Vi förenar den traditionella synen på hälsa med den moderna tidens krav på njutning för att skapa en hållbar livstil, säger Jacob Dahlberg, Hotelldirektör på Downtown Camper.

Se bilderna från The Nest och Downtown Camper här:

HyperFocal: 0

Läs också:

[socializer-facebooklikeshare]

Artikeln publicerades först på Residence.

 

Annons