1:21

Efter reklamen: Så blir din kärlekssommar – enligt astrologin

(1:21)

Conni Cotten och Herb Dickerson träffades när de jobbade som volontärer på ett härbärge för hemlösa i Charlottesville i Virginia i USA och fattade tycka för varandra.

Inga konstigheter så långt.

Det enda "problemet" är att Conni är 24 år gammal medan Herb är 68. Åldersskillnaden är inte något som paret tänker låta sig hindras av – men omvärlden har betydligt svårare med att se mellan fingrarna vad gäller de 44 år som skiljer dem åt.

Pengar och sex

– Folk blev chockad när vi blev ett par. Den vanligaste kommentaren jag får är att folk tror att jag är med honom på grund av pengar. De tror att det är ett sugar daddy-förhållande eller så tror de att han bara är med mig för sexets skull, eftersom jag är en yngre kvinna, säger Conni till Mirror och berättar att även hennes familj var chockad till en början men att de nu kan se att det handlar om äkta kärlek.

Även Herbs familj var skeptisk och trodde, precis som många andra, att Conni var ute efter hans pengar.

Både Conni och Herb är nyktra efter tidigare missbruk. Det är något som binder dem samma och som fick dem att snabbt komma nära varandra.

"Så många fördelar med en äldre man"

När Conni hade varit nykter i 18 månader friade Herb till henne och nu ska de gifta sig. Trots omvärldens dömande är paret lyckliga – Conni medger dock att det inte bara är positivt med en 44 år äldre man.

– Jag har tänkt på att Herb kanske inte kommer att leva lika länge som jag, men jag vill hellre tillbringa den tid vi får tillsammans än att ge upp förhållandet, säger hon till Mirror.

Främlingar tror de är far och dotter – Cassandra, 26, och Jonnny, 69, är kära

– Det finns så många andra fördelar med en äldre man. Jag vill ha ett enkelt liv utan spel och krångel. Jag vill bara ha ett liv fyllt av familj och lycka. Herb har sagt till mig att en fördel med en mycket yngre kvinna är att jag har mål och ambitioner, många kvinnor i hans ålder har inte längre några mål.

Utvald läsning

Femina