Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Främlingar tror de är far och dotter – Cassandra, 26, och Jonnny, 69, är kära

08 jun, 2021 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Han är äldre än hennes föräldrar, och hon är yngre än hans döttrar – men mellan Cassandra Kremer, 26, och Johnny Warpinski, 69, är det äkta kärlek.
Paret planerar nu att gifta sig och skaffa barn ihop, och vägrar ta åt sig av vad andra tycker om deras relation.
– Det är rimligt att främlingar antar att vi är far och dotter, och jag tar inte illa vid mig av det, säger Cassandra.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

Det var sju år sedan Cassandra Kremer, 26, och Johnny Warpinski, 69, träffades för första gången, när det hölls en open mic-kväll på cafét där Cassandra jobbade. De två fick fin kontakt under kvällen, men Johnny kände att åldersskillnaden på 42 år var för stor – han var äldre än Cassandras föräldrar, och hon var yngre än hans döttrar.

Men för Cassandra var det kärlek vid första ögonkastet, och hon dagdrömde om Johnny. Det var först två månader senare som Johnny Warpinski åt lunch med en vän och ett medium han inte hade träffat innan – som sa att han behövde återvända till cafét, utan att förklara varför. Sagt och gjort träffades Johnny och Cassandra igen, och började dejta varandra.

– Jag älskar att ett medium är en del av vår kärlekshistoria för det är liksom, det var inte bara vi som visste att det var vi som skulle vara tillsammans. Det känns som det fanns andra krafter också som förde oss samman, säger Cassandra Kremer till The Sun.

Annons

Cassandra menar att åldersskillnaden inte är så påtaglig som man kan tro, och tycker att kärleken beter sig som en tonåring ”på ett bra sätt”.

Kommentarer om relationen

Som för många i relationer med stora åldersskillnader så har det funnits utmaningar, men paret tycker samtidigt att det mest varit positivt. Johnnys döttrar, i dag 33 och 30, var först skeptiska och var rädda att deras pappa skulle bli sårad – men nu tycker de att Cassandra är en bra partner till deras pappa.

För att folk inte ska tro att de är far och dotter brukar paret vara tydliga från början, och kommentera åldersskillnaden innan någon hinner fråga.

– Det stör mig inte att folk blir förvirrade, jag säger bara ”Nej, han är inte min pappa” – vi säger det ofta direkt eftersom folk är nyfikna. Det är rimligt att främlingar antar att vi är far och dotter, och jag tar inte illa vid mig av det, säger Cassandra.

Medan de tycker att de har haft tur med folks reaktioner, så har de också fått negativa reaktioner, och paret minns främst en kvinna på en klubb.

Annons

– Det var en dam som hade väldigt stora problem med det. När vi gick ut på klubb och bara dansade och drack tillsammans, och hon gjorde äcklade uttryck mot mig från andra sidan baren. Så jag gick upp till henne och sa ”är det något du vill säga? Jag kan se att du får kväljningar av mig från andra sidan baren”. Hon sa ”Tja, jag tycker han är så gammal och du är för ung och söt för att vara med honom”, och sådan skit, säger Cassandra.

Paret vill gifta sig och få barn

Sedan september är Cassandra och Johnny förlovade, och de planerar att gifta sig 2023. De funderar också kring att skaffa barn tillsammans.

– Jag vill verkligen bli mamma en dag, och medan Johnny redan är pappa, så har han sagt att han är villig att göra det igen med mig.

Men Johnny ser också utmaningar med att bli gammal förälder, då han närmar sig 70.

– När man är förälder måste man finnas där för alla och kunna göra det som pappor gör. Jag tror inte jag kommer kola inom 10 år dock, och jag försöker hålla mig i form och hälsosam, men ingen vet vad som är planerat för oss.

Annons