Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

41-åringen skulle inte kunna få barn – läkarnas förvåning efter graviditeten

30 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
41-åriga Ryan Renee France hade fått veta av läkare att hon inte skulle kunna få fler barn, då hon hade börjat komma in i klimakteriet.
Därför blev hon minst sagt chockad när hon upptäckte att hon ändå var gravid.
– Det var definitivt inget jag trodde skulle hända mig, säger hon till The Sun.
Annons
Kändisar som avslöjat sina graviditeter under 2021Brand logo
Kändisar som avslöjat sina graviditeter under 2021

Ryan Renee France, 41, hade ställt sig in på att inte få fler barn. Eftersom hon redan hade fem barn – Marrissa, 20, Myriam 18, och Mario 16 från sitt första äktenskap, 12-åriga Isabella från en annan lång relation och sonen Denny-Rat med nuvarande maken Kenny, 52 – så var det inte ett besked hon tog säkert hårt, när läkarna sa att hon inte skulle kunna bli gravid igen på grund av att hon kommit in i klimakteriet. Maken Kenny hade även bokat in sig på sterilisering, ett ingrepp som dock ställdes in på grund av coronapandemin.

När hon i april 2020 började må illa så trodde hon först att något var fel – tills hon tog ett graviditetstest som visade positivt.

– Jag tog ett test och var så förvirrad. Det var inte planerat så jag var riktigt chockad, berättar hon för The Sun.

Annons

Hon tog sig sedan till läkare som kunde bekräfta att France var gravid för sjätte gången, trots att de hade trott att det inte skulle vara möjligt. På grund av de ovanliga omständigheterna valde läkarna att ta fler prover på 41-åringen.

Var chockad över graviditeten

Ryan Renee France jobbar själv som sjuksköterska, och hade hört om andra i liknande situationer emellanåt, men att det skulle kunna hända henne var inget hon räknat med.

– Jag hade mycket emotionella och mentala problem den här graviditeten eftersom jag inte var inställd på det. Som sjuksköterska hade jag hört om andra kvinnor som fått barn under klimakteriet och kunde inte tro det. Det var definitivt inget jag trodde skulle hända mig, säger hon till tidningen.

I januari 2021 föddes sonen Thomas, och Ryan och Kenny känner nu att familjen är komplett.

– Det har varit en otrolig resa och Thomas är helt klart vår lilla mirakelbebis som har kompletterat vår familj på det bästa sättet.

Annons