Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Amanda dödade sina två barn – tog en dusch efteråt

12 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografKTNV.
26-åriga Amanda Sharp-Jefferson sitter häktad i Las Vegas, misstänkt för att ha mördat sina två barn.
Barnets pappa kom hem och hittade sina barn döda liggandes på varandra i en babygunga, och uppgav för polisen att de blivit dränkta.
I förhör med polisen konstaterade Amanda att hon sett på film att man kan få "mycket pengar" för organ.
Annons
4 krimfall som skakat världenBrand logo
4 krimfall som skakat världen

26-åriga mamman Amanda Sharp-Jefferson i Las Vegas är misstänkt för att ha mördat sina egna barn – för att deras organ var "värda mycket pengar".

Amanda sitter nu häktad efter att hennes ettåriga dotter Rose och hennes två månader gamla lillasyster Lily hittades döda i familjens hem. Det var den förkrossade pappan Jaykwon Singleton som kom hem och hittade sina två barn döda i en bebisgunga på fredagen.

Han ringde då snabbt till polisen, och när han fick frågan "Vad har du gjort?" av larmcentralen, svarade Singleton: "Va? Hon har dränkt dem", skriver The Mirror.

Räddningspersonal skyndades till platsen och hittade barnen, som blev dödförklarade på plats – men trots pappans uppgift om att mamman dränkt barnen så är deras dödsorsak ännu okänd.

Mamman påstår: Tog en dusch efter att ha hittat döda barnen

Enligt polisrapporten fällde Amanda Sharp-Jefferson flera kommentarer om hur mycket hennes barn organ skulle vara värda, och hon fördes till polisstationen – delvis för att skydda henne från systrarnas upprörda familjemedlemmar som anlände till lägenheten.

Annons

På polisstationen berättade hon om hur hon sett en film där folk gjorde stora pengar på att sälja kroppsdelar efter att personer dött. Amanda uppger själv att hon hittade sina döda barn i vardagsrummet när hon vaknade och klev upp tio på förmiddagen. I stället för att ringa efter hjälp hade hon då gått och tagit en dusch – för att hon "gillar duschar".

Pappan till de döda döttrarna började träffa Amanda Sharp-Jefferson 2018, och sa till polisen att hon hade börjat bete sig konstigt redan kvällen innan morden.

Läs mer:

Annons