1:46

Efter reklamen: Relationsexperten: Så hanterar du bonusfamiljen

(1:46)

86-åriga Mary Marshall har blivit Storbritanniens enda person som har fem generationer under sig. Nyligen föddes nämligen Marys första barnbarnbarnbarnbarnsbarn, när hennes dotterdotters dotterdotter, 17-åriga Toni-Leigh Aitken, blev mamma för första gången.

Mary Marshall har åtta egna barn och har efter det fått hela 90 ättlingar i form av barnbarn, barnbarnsbarn – och så vidare.

I The Mirror visar de sex generationerna upp sig tillsammans. 86-åriga Mary och hennes äldsta dotter Rose Thorburn, 68, får sällskap av ett av Roses fyra barn, 50-åriga Chyrel. Chyrels dotter Carrie Dow, 35, är med, tillsammans med sin dotter Toni-Leigh, 17, som då nyligen blivit mamma själv. Den sjätte generationen representeras av Toni-Leighs dotter Nyla.

Hon övergavs av föräldrarna för att hon är albino – gör nu succé som modell

Köper inte julklappar till alla ättlingar

Mary Marshall berättar att hon på grund av släktens storlek inte behöver köpa julklapp och födelsedagspresent till alla familjemedlemmar – något som skulle ta ”halva året”.

– Jag är en lyckligt lottad kvinna, om jag ska vara ärlig. Det är underbart att ha en så stor familj. Det finns alltid någon som bryr sig om dig. Jag är obeskrivligt glad, säger Mary till The Mirror.

45-åriga mamman ser yngre ut än dottern – chocken efter upptäckten

Toni-Leigh säger att de skämtade om att det måste vara något rekord när hon blev gravid – och att de senare insåg att det faktiskt var det på riktigt.

– Jag har aldrig hört tala som en familj av den här storleken i Skottland. När vi ses så är det alltid roligt och mycket skratt, säger Mary.

Familjen i åldersordning, med bebisen i famnen på Mary.

Katielee Arrowsmith / SWNS / TT
37-åriga kvinnan från Sydafrika har fött tio barn samtidigt

Utvald läsning

Femina