Takashi Miyagawa lurade 35 kvinnor.

Japanen Takashi Miyagawa verkar älska att fylla år – så mycket att han lurat kvinna efter kvinna för att få Takashi Miyagawa.

Nyligen greps den 39-åriga deltidsarbetaren i den japanska regionen Kansai, för att ha lurat och bedragit sammanlagt 35 olika kvinnor samtidigt. Takashi Miyagawa ska ha sagt att han hade olika födelsedag till alla de olika kvinnorna, för att på så sätt kunna bli firad gång på gång, och sprida ut födelsedagspresenterna över året.

Ett av offren, en 47-årig kvinna, berättar att hon fick höra att han fyllde år den 22 februari, medan en 40-årig kvinna fick veta att han fyllde år i juli. En tredje 35-årig kvinna trodde att Takashi fyllde år i april.

Martinas pojkvän hade en till relation – ljög om allt i flera år: ”Lurat mig”

39-åringen, som låtsades att han var i seriösa relationer med alla 35 kvinnor, fyller egentligen år den 13 november. Polisen tror nu att ännu fler kvinnor kan komma att träda fram och berätta hur de blivit lurade av Takashi Miyagawa.

Sammanlagt anklagas han för att ha svindlat kvinnorna på presenter, kläder och pengar för tusentals kronor.

Japanska bedragaren dejtade 35 kvinnor

Miyagawa ska ha träffat sina offer genom sitt jobb, där han jobbade med att sälja em särskild typ av dusch, samt andra produkter. Daily Mail skriver att Takashi Miyagawa siktade in sig på singelkvinnor och började varje relation med att insinuera att bröllop skulle kunna finnas i framtiden för dem.

I februari började kvinnorna genomskåda hans lögner och fick reda på hur många kvinnor han dejtade samtidigt. De pratade då ihop sig och polisanmälde bedragaren.

Erica hittade kärleken i sin 29 år äldre svärfar – nu är de gifta