Erica hittade kärleken i sin 29 år äldre svärfar.

När Erica träffade Jeff Quiggle för första gången var hon 16 år gammal, och han var styvfar åt hennes skolkamrat. Det var genom skolkamraten hon lärde känna Justin, kamratens bror, som Erica föll för.

19 år gammal gifte sig Erica och Justin, då 27, och paret fick ett barn tillsammans.

– Hans familj och min familj sa att vi behövde gifta oss, och att vi var perfekta för varandra, berättar Erica för The Mirror.

Läkarna trodde Danielles make skulle dö – men hennes kyss ändrade allt

Men med åren, och trots sonens födelse, så kände Erica allt mer att hon och Justin saknade gnistan hon ville ha i en relation. Samtidigt lärde hon via jobbet känna Justins 29 år äldre bonuspappa Jeff allt bättre, och när hon 2015 var ledsen över att äktenskapet med Justin knakade i fogarna, så var det Jeff som gav henne stöd och tröst.

– Jag älskade mitt barn så mycket och han var anledningen att jag stannade i äktenskapet. Det var förkrossande att ta honom ifrån hans med med hans pappa. Jag bodde med min son och mina föräldrar i ett år, och det var tufft, berättar Erica.

Skilde sig samtidigt – och blev ihop med varandra

Samtidigt som Erica och Justin skilde sig i september 2016, så tog Jeffs relation med Justins mamma slut. Det var då de vågade erkänna för sig själva att de fallit för varandra.

– Det låter skandalöst, men vi hade en kärlek vi inte kunde förneka, berättar hon.

Småbarnsmamman Natalie planerar bröllop och sin begravning samtidigt

Erica beslutade sig för att vara ärlig mot exmaken – som var väldigt förstående kring den ovanliga situationen.

– Jag hade en djup konversation med honom och hur jag inte ville såra honom, men jag berättade att min och Jeffs kärlek var så stark att vi inte kunde ge upp varandra. Han var så stöttande och sa ”om du älskar någon så älskar du dem, man kan inte hjälpa vem man älskar”.

Fick barn med 29 år äldre svärfadern

Sommaren 2017 var både Ericas och Jeffs skilsmässor avklarade, och de bestämde sig för att gå ut med sin relation och flytta ihop. Tidigt 2018 hade de köpt ett hus och gjorde sig redo att flytta in, när Erica upptäckte att hon var gravid. Då bestämde sig Jeff för att fria.

I dag är de gifta och har barn ihop, och trots att Jeff närmar sig pensionen så ser paret inga problem med sin åldersskillnad.

– Åldersskillnaden mellan mig och Erica stör inte oss. Folk tror ändå att jag är i 40-årsåldern, säger Jeff till The Mirror.

57-åriga läraren födde barn – efter att hennes tonårsdotter dött plötsligt