Darya blev gravid när hon var 13 år.

Ryska influencern Darya Sudnishnikova är 15 år och har närmare en halv miljon personer som följer hennes liv på Instagram.

När hon var 13 år blev hon gravid med sitt första barn, som hon födde när hon hade hunnit fylla 14 år. Hon berättade då först att barnets pappa var en 10-åring – något som uppmärksammades i landet. Senare dementerades dock uppgifterna av personer i hennes närhet, och av läkare som menade att det var omöjligt att en 10-åring skulle vara pappan. I stället visade det sig att hon hade blivit våldtagen av en 15-årig kille, något hon först inte vågat berätta. Brottsutredningen av fallet pågår fortfarande.

Enäggstvillingarna gifte sig med tvillingpar – nu får de barn samtidigt

15-åriga influencern gravid med sitt andra barn

Nu har Darya hunnit fylla 15 år – och verkar vara gravid med sitt andra barn. På sociala medier visade hon upp ett graviditetstest, och skrev att hon väntar barn igen.

”Jag är chockad. Det verkar som att jag är gravid igen”, skrev hon.

Det verkade inte vara några goda nyheter för 15-åringen, som är tillsammans med en ett år äldre kille, som då skulle vara pappan.

”Jag hoppas resultaten är fel”, skrev 15-åringen i ett annat meddelande.

Darya Sudnishnikova bor i den ryska staden Zjeleznogorsk, och har förutom alla följare på Instagram minst lika många på appen Tiktok. Hennes jobb som influencer gör att hon tjänar 12 gånger mer än medelinkomsttagarna i staden hon bor, skriver den australiska sajten News.com.au.

Källa: Expressen.

27-åriga åttabarnsmamman: Så får vi livet att gå ihop