Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Enäggstvillingarna gifte sig med tvillingpar – nu får de barn samtidigt

31 mar, 2021 
Identiska tvillingsystrarna Brittany och Briana gifte sig med identiska tvillingbröderna Josh och Jeremy – och förra året berättade de att båda paren också väntar barn samtidigt.
Nu har Brittany fött en liten son, något de berättar på sitt gemensamma Instagram-konto.
”Jag är glad att kunna berätta att Brittany har fött barnet! En perfekt, stark liten pojkbebis”, skriver Josh.
Annons
5 saker du kanske inte visste om tvillinggraviditeterBrand logo
5 saker du kanske inte visste om tvillinggraviditeter

Tvillingparen Brittany och Briana och Josh och Jeremy gör verkligen allt tillsammans. Brittany och Josh är gifta med varandra, och Briana och Jeremy är också gifta med varandra. De två gifta tvillingparen bor också tillsammans, driver ett gemensamt Instagramkonto – och nu får de också barn tillsammans.

Det var under en tvillingfestival 2018 som de två tvillingparen gifte sig med varandra – något man också fick följa i TLC-dokumentären Our twinsane wedding.

– Vi vill ha tvillingar och vi vill att de ska födas samma dag. Vi kommer uppfostra våra familjer tillsammans också. Det är något vi alla är överens om, berättade Jeremy i dokumentären.

Riktigt så blev det inte, men det är inte heller särskilt långt ifrån. 2020 berättade de att både Brittany och Briana var gravida samtidigt,

Annons

”Gissa vad?! BÅDA paren väntar barn! Vi är spända och tacksamma över att få uppleva överlappande graviditeter och kunna dela med oss av nyheterna med er. Våra barn kommer inte bara vara kusiner, men också genetiska syskon”, skrev tvillingarna på det gemensamma Instagramkontot.

Tvillingparets första son född – nu väntas andra

Nu har Brittany fött sin son, Jett Salyer.

”Jag är glad att kunna berätta att Brittany har fött barnet! En perfekt, stark liten pojkbebis”, skriver Josh stolt på Instagram, till bilder på både honom och Brittany med den nyfödda bebisen.

Samtidigt skriver han att de längtar tills Jett får en liten kusin.

”Vi kan inte vänta tills Briana och Jeremys bebis också kommer! Briana är i sin sista trimester nu. En sak är saker: Våra bebisar kommer vara omslutna av kärlek från fyra föräldrar”, skriver Josh.

Annons