336068534

CHAjAMP

Brittiska bartendern Danielle Adams hade fått höra av läkare att hon aldrig skulle kunna bli gravid eller få barn.

Men när hon åkte in till sjukhus med akut smärta i magen och trodde att hon skulle få höra att hon hade drabbats av njursten eller en brusten blindtarm, så visade det sig i stället att hon var höggravid.

Danielle Adams var nio månader gravid och dert var förlossningssmärtor hon hade känt. Bara fyra timmar senare hade hennes och partnern Stuart Moores dotter Maise-Rose Moore fötts med akut kejsarsnitt.

Danielle bröt ihop i tårar över att hon skulle få bli mamma, och uppfylldes av lycka när hon fött dottern hon inte trodde att hon kunde få.

– Dagarna efter att hon föddes var det som att jag var hög. När jag först höll henne så låg jag ner, och de lade henne på mitt bröst och det var fantastiskt, säger hon till Daily Mail.

Trodde hon blivit tjock av corona – var gravid

Danielle märkte inte av några sparkar under sin graviditet, och trodde att hennes viktuppgång bara var en biverkning på coronapandemin, då man sitter inne mer än vanligt.

När hon fick veta att hon var gravid så trodde hon först att läkaren drev med henne.

– När han till slut övertalade mig så bröt jag ihop i tårar för jag var så chockad. Jag var jätteglad – det var väldigt överväldigande. Jag trodde inte att jag kunde få barn, så därför var det en stor chock. Hon är ett totalt mirakel för oss.

Efter födseln stannade Danielle Adams på sjukhuset i fyra dagar, innan familjen fick åka hem och påbörja sitt nya liv som just familj.

– Vi förväntade oss inte att kunna få barn, så det var inget vi riktigt planerade för. Våra liv har helt förändrats.

Läs mer:

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt tredje barn

Carina berg visar upp gravidmagen – bryter tystnaden om oron

Kristin Kaspersen och Malin Berghagen för vidare Lill-Babs fina tradition