Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Detaljen i bröllopsbilden kritiseras – delade åsikterna: ”Ni är arga”

20 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Trender kommer och går – även i bröllopsfotograferingar.
Nu råder het debatt om en speciell typ av bröllopsbild, som får folk att bråka över om det är gulligt eller osmakligt, skriver News.com.au.
”Jag skulle inte heller dela den med allmänheten”, tycker en person om bilden.
Annons
De 11 vackraste kungliga brudklänningarnaBrand logo
De 11 vackraste kungliga brudklänningarna

När det kommer till bröllopsbilder har man sett det mesta i form av trender och klassiska motiv – det har varit svartvitt, det har varit händer som format hjärtan, det har varit par på ängar och tårfyllda bilder vid altaret.

Men en ny trend bland bröllopsfotograferingar delar nu åsikterna på internet, skriver australiska sajten News.com.au.

När ett par publicerade sina bröllopsbilder på Facebook och Instagram, och bilderna sedan spreds till Reddit, har diskussionerna gått varma om ett av motiven.

På en av bilderna klämmer nämligen brudgummen sin nyblivna fru på rumpan medan han skrattar mot hennes axel. Många har svårt att förstå att man delar en sådan bild på internet för alla att se.

"Jag tycker det är en bra plojbild för dem att ha i sin samling. Som brud skulle jag dock inte vilja dela den med allmänheten", skriver en person.

"Det här är inte alls farligt, Jag kan lätt sig mig ta en liknande bild på min bröllopsdag, men jag skulle inte heller dela den med allmänheten", tycker en annan.

Annons

Brudparet försvaras efter bilden

Andra tar det nygifta paret i försvar.

"Jag tycker det är ett gulligt foto. Det är inte översexualiserat, det är bara en rumpkläm där killen uppenbarligen skrattar och de båda är väldigt glada", resonerar en person.

En annan är irriterad över att man klagar på att ett par tar på varandra under sin bröllopsdag.

"Ni är arga över att en brud och brudgum är sexiga med varandra på deras jäkla bröllopsdag... Ni är en hög våta trasor", skriver personen upprört.

Läs mer:

Annons