Bianca Ingrosso berättar om svåra beslutet kring graviditeten - se klippet från Wahlgrens värld här
Slå på ljud

Åsa Ingrosso, 44, fann kärleken när hon letade efter ett semesterhus på Mallorca, år 2013. Hon fick då tips om att Emilio Ingrosso, 54, kanske kunde hjälpa henne och istället för att endast hitta ett hus på paradisön så fann hon dessutom mannen i sitt liv. Sedan 2015 är Åsa och Emilio gifta och tillsammans har de bildat en stor familj.

Åsa och Emilios stora familjelycka

Ihop med Pernilla Wahlgren, 52, har Emilio barnen Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 23. Även Åsa har barn sedan en tidigare relation – Lina Björling, 22, och sonen Anton Björling, 24.

Åsa var bara 21 år gammal när hon blev mamma för första gången. Att Åsa och hennes barn har en nära relation står inga tvivel om och hon är väldigt duktig på att visa kärleken till dem genom uppdateringar i sociala medier. Men det är inte bara Åsas egna barn som hon är nära, även bonusbarnen är en viktig del i hennes liv och familjen har visat sig sig komma bra överens allihop.

När Hänt pratade med Åsa i början av sommaren hade familjen inte kunnat samlats på en längre tid på grund av pandemin. Detta tog hårt på Åsa och Emilio, som befann sig i hemmet på Mallorca medan resterande familjemedlemmar var i Sverige.

– Vi får Facetimea och prata så mycket som det går. Det är skittråkigt och sorgligt. Det är verkligen inte alls kul, det är jättejobbigt att vara ifrån alla, sa då Åsa till Hänt.

Men sedan dess har familjen kunnat ses både på ön men även i Stockholm. För tillfället befinner sig Åsa och Emilio i Sverige då de ska öppna en ny restaurang.

Bianca Ingrossos insikt med bonussystern Lina

Bianca Ingrosso, som är uppväxt med bara bröder, har genom sin pappas ingifta familj fått en syster. Precis som Bianca har även Lina en stor följarskara på Instagram.

I en ny uppdatering på Instagram story visar Lina upp ett påstående som hon ofta får. Det är nämligen så att hennes följare inte kan förstå att hon och Bianca endast är ingift familj, då de är så pass lika som de är.

Nu väljer Bianca Ingrosso att kommentera påståendet och även hon ser ut att hålla med.

”Jag och min plastsyrra är faktiskt obehagligt lika”, skriver Bianca.

Läs mer:

Så ser Per Morbergs fem döttrar ut i dag

Svenska Angelica fick sin identitet stulen – får nu hjälp av Dr Phil

Bianca Ingrossos stilresa genom åren – då och nu

Mest läst