1:38

Efter reklamen: 4 krimfall som skakat världen

(1:38)

Sex år gammal kidnappades Florida-bon Jacqueline Hernandez. Hennes pappa blev snabbt misstänkt för försvinnandet 2007, men sexåringen förblev försvunnen – fram tills nu.

Nu har Jacqueline, som hunnit fylla 19 år, kunnat återförenas med sin mamma Angelica Vences-Salgado, skriver CBS News.

Det var den andra december 2007 som Jaqueline Hernandez anmäldes försvunnen till polisen i Florida, och hennes pappa Pablo Hernandez blev efterlyst för brottet.

Brandmannen adopterade flickan han räddade

Under alla år har Angelica Vencer-Salgado inte vetat vad som hände med hennes dotter, fram tills nyligen, då en tonårig flicka hörde av sig till henne på sociala medier och hävdade att hon var hennes försvunna dotter. Tonåringen skrev att hon befann sig i Mexiko, och att de två skulle mötas vid gränsen till USA.

Återförenade efter 14 år

När de två återförenades för en vecka sedan kunde man snabbt fastställa att det faktiskt var den försvunna dottern som hittat sin väg tillbaka till sin mamma i USA.

Nu tror man att Pablo Hernandez kan ha fört sin dotter från Florida till just Mexiko redan 2007.

Polisen har gått ut med ett pressmeddelande där de menar att Jaqueline kunnat hittas på grund av samarbetet mellan olika polisinstanser.

Frisk bebis dog efter misstag från läkare – förväxlades med sin sjuka tvilling

– En kidnappad dotter återförenades med sin mamma som resultat av att polisväsendet jobbade tillsammans, säger polisen Davide Pezzutti till CBS.

Mer läsning

Femina