Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Dottern kidnappades som sexåring – återfunnen efter 14 år

16 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografFacebook.
Jacqueline Hernandez var bara sex år gammal när hon ska ha kidnappats av sin pappa 2007.
Nu har hon återförenats me sin mamma Angelica Vences-Salgado efter 14 år.
– En kidnappad dotter återförenades med sin mamma som resultat av att polisväsendet jobbade tillsammans, säger polisen Davide Pezzutti till CBS.
Annons
4 krimfall som skakat världenBrand logo
4 krimfall som skakat världen

Sex år gammal kidnappades Florida-bon Jacqueline Hernandez. Hennes pappa blev snabbt misstänkt för försvinnandet 2007, men sexåringen förblev försvunnen – fram tills nu.

Nu har Jacqueline, som hunnit fylla 19 år, kunnat återförenas med sin mamma Angelica Vences-Salgado, skriver CBS News.

Det var den andra december 2007 som Jaqueline Hernandez anmäldes försvunnen till polisen i Florida, och hennes pappa Pablo Hernandez blev efterlyst för brottet.

Under alla år har Angelica Vencer-Salgado inte vetat vad som hände med hennes dotter, fram tills nyligen, då en tonårig flicka hörde av sig till henne på sociala medier och hävdade att hon var hennes försvunna dotter. Tonåringen skrev att hon befann sig i Mexiko, och att de två skulle mötas vid gränsen till USA.

Annons

Återförenade efter 14 år

När de två återförenades för en vecka sedan kunde man snabbt fastställa att det faktiskt var den försvunna dottern som hittat sin väg tillbaka till sin mamma i USA.

Nu tror man att Pablo Hernandez kan ha fört sin dotter från Florida till just Mexiko redan 2007.

Polisen har gått ut med ett pressmeddelande där de menar att Jaqueline kunnat hittas på grund av samarbetet mellan olika polisinstanser.

– En kidnappad dotter återförenades med sin mamma som resultat av att polisväsendet jobbade tillsammans, säger polisen Davide Pezzutti till CBS.

Annons