Saffron, 21, är dotter till Barrie och Tony Drewitt-Barlow, 50, som var det första homosexuella paret i Storbritannien som fick barn med hjälp av surrogatmamma.

Nu vill Saffron hjälpa sin pappa Barrie att skaffa barn med hans nya kärlek – hennes expojkvän Scott Hutchison, 25. Barrie och Scott fick en dotter, Valentina, via surrogatmödraskap i september i år, men Saffron vill alltså redan ha ett till syskon, och har fryst in sina egna ägg ifall paret skulle vilja använda dem.

– Jag älskar Valentina, och jag vill donera mina ägg för att hjälpa pappa och Scott att få fler barn. Jag tror inte pappa gillar idén så mycket dock, eftersom han skulle vara biologisk morfar till barnet medan Scott skulle vara biologisk pappa, men jag vill verkligen hjälpa till, säger Saffron, skriver Daily Mail.

Scott Hutchison dejtade Saffron Drewitt-Barlow i flera månader, innan han i stället föll för hennes ena pappa Barrie. Men det verkar inte ha gjort någon skada på familjerelationerna. När Barrie friade till Scott på en lyxyacht under en semester var Saffron med på plats.

Hela unika familjen bor tillsammans

I själva verket bor hela den stora familjen tillsammans. Barrie och Scott bor inte bara med nyfödda dottern Valentina, utan de har också sällskap av Barries exmake Tony, och alla deras gemensamma barn; Saffron, hennes tvilling Aspen, Orlando, 17, samt yngre tvillingparet Jasper och Dallas, 10. Familjen bor ett lyxigt hus med tio sovrum i Florida, värt 60 miljoner kronor.

Saffron och Scott lärde känna varandra redan när hon var 13 år, och han jobbade för familjen som assistent. De dejtade en period när hon var 18 år, men insåg snabbt att de fungerade bättre som vänner än kärlekspar.

Barrie och Tony började bilda familj 1999, och ingick i registrerat partnerskap 2006, för att sedan gifta sig 2014 när det blev lagligt för homosexuella att gifta sig i Storbritannien. De har tillsammans tjänat miljoner på en surrogatagentur och ett bolag för medicinsk forskning.

Separerade när maken fick cancer

När Tony drabbades av cancer i halsen 2006 gick de två långsamt över i ett platoniskt förhållande, och när han låg på sjukhus 2018 blev Scott ”en axel att gråta mot”, har Barrie berättat tidigare. 2019 gick Barrie och Tony ut med att de avslutade sin 32 år långa relation.

Att Tony, som varit sjuk större delen av Saffrons liv, accepterade relationen mellan Barrie och Scott gjorde det lättare för 21-åriga dottern att göra detsamma.

Tony har nu också hittat kärleken på nytt, i sin sjukskötare Brent. Men medan Tony, som enligt Saffron inte har lång tid kvar i livet, gärna vill fortsätta vara gift med Barrie tills han dör, så vill Barrie skilja sig så han kan gifta sig med Scott, skriver Daily Mail.

– Jag är inte nöjd med att han vill skilja sig och och gifta sig igen så snabbt. Han borde vänta, och jag har förklarat vad jag känner. Det är ingen brådska, och jag tycker det är orättvist på farsan, säger hon.

Läs mer:

Därför vill inte Josefine Jinder visa upp sin bebis på sociala medier

Titiyo blev mamma vid 50 med hjälp av rysk äggdonation

Malin Berghagens barn har vuxit upp – så ser de ut i dag