Jake och Jessica dog i olycka.

0:39

Efter reklamen: Tareq Taylor om bussolyckan i Jerusalem

(0:39)

Jessica Woodruff, 45, och Jake Woodruff, 36, gick tragisk bort när ett gigantiskt redwoodträd föll ner över deras bil, när de körde igenom delstaten Kalifornien på vägen Route 199 i samband med Jessicas födelsedag.

Paret hade lämnat sina fem barn hemma och åkt iväg på en minihelg för att fira Jessica förra helgen, när barnen Megan, Evan, Casey, Allie och Chelsea plötsligt nås av beskedet att deras föräldrar är döda, efter att ett stort träd fallit ner på dem.

– Det är ett väldigt skogstätt område. Vi har träd överallt. Det är i mitten av redwood-skogen. Det är gamla träd och vi vet inte varför träden föll. Det var Moder Jord, säger brandy Gonzalez, som är presstalesperson för Californa highway patrol.

Kvinnorna har varit bästa vänner i 78 år – bor på samma ålderdomshem

Ovanliga olyckan kostade föräldrarna livet

Hon konstaterar att hon under 19 år på tjänsten i stort sett aldrig hört talas om en liknande olycka. Olyckan undersöks nu av polis, för att familjen ska få svar.

– Tajmingen av allt är väldigt, väldigt ovanlig. Jag har varit på avdelningen i 19 år och i det här området i 12-13 år och det är väldigt ovanligt. Vi har haft träd som fallit ner, och bilar som kört in i dem, men den här sortens olycka är väldigt ovanlig, säger hon.

Jessica hade två vuxna barn från en tidigare relation, och tre mindre barn från äktenskapet med Jake. De två vuxna barnen har nu tagit på sig att ta hand om sina syskon efter föräldrarnas tragiska bortgång.

– Den här familjen och de här föräldrarna var ett så ödmjukt, roligt och kärleksfullt par som visste att de var själsfränder ögonblicket de träffades, säger en familjemedlem.

Hela familjen tillsammans.

Tonårsparet adopterade bort dottern – 50 år senare för hon dem samman igen

Utvald läsning

Femina