Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kvinnan delade rum på sjukhuset – med exets gravid fru

04 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Gravid i 25:e veckan lades Maddy Cifelli in på sjukhus för att undersökas.
Då tvingades hon dela rum med en väldigt oväntad person – sin ex-pojkvän och hans nya fru.
”Jag kände att jag inte kunde prata”, berättar hon på TikTok.
Annons
TV: Svenska kändisar som hållit sina graviditeter hemligaBrand logo
TV: Svenska kändisar som hållit sina graviditeter hemliga

De flesta tycker aldrig det är kul att springa in i en expartner och deras nya kärlekar, men det finns tillfällen som är mer pinsamma än andra. Hos gynekologen på sjukhuset till exempel.

Det berättat amerikanen Maddy Cifelli nu om i en video på TikTok som har väckt stor uppmärksamhet, och till och med lyfts av New York Post. I videoklippet berättar Maddy att hon hade en högrisk-graviditet, och därför fick genomgå regelbundna läkarundersökningar.

– Jag är bara gravid i 25:e veckan, så jag är på listan över högrisk-graviditeter, de vill ta till extra försiktighetsåtgärder med mig, säger hon i klippet.

När hon skickades till sjukhuset upptäckte hon snabbt att det var helt fullt med folk – akuten var full och förlossningsavdelningen var också full. Därför var hon och partnern Cody först glatt överraskade över att få ett eget rum.

Annons

– Jag sa på riktigt till honom att förra gången jag varit där hade jag behövt dela rum med någon och det hade varit en hemsk upplevelse för att hon bara hade skrikit hela tiden, säger Maddy.

Fick sällskap av exet

Men eftersom sjukhuset var så fullt så fick Maddy och Cody inte behålla rummet för sig själva, utan får veta att de ska dela med ett annat par. När de nya personerna klivet in så inser Maddy att det är hennes expojkvän från gymnasiet och hans nya fru.

– De går in och vi får ögonkontakt... Turligt nog var det en gardin mellan oss men det var bara så pinsamt, jag kände att jag inte kunde prata. Så jag och Cody satt där och bara viskade.

Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Även om det inte var ett ex som Maddy hade haft en relation me nyligen, så får hon många förstående kommentarer som lider med henne.

”Jag hade helt enkelt dött”, skriver en person.

”Det är vad jag kallar småstadsskit”, skriver en annan.

@madi_lane_

The hospital was too full for L&D at least we had a curtain😂🙌🏻 #fyp

♬ sound ni grace - BENGBENGMARCOS
Annons