1:38

Efter reklamen: 4 krimfall som skakat världen

(1:38)

Dani Hitchcock, nu 24, växte upp med skilda föräldrar. När föräldrarna separerade 2009 bodde hon mest hos sin mamma, men hälsade på hos pappa på helgerna.

Ganska snart efter skilsmässan träffade pappan, som i The Sun kallas Geoff, en ny flickvän – 15 år yngre Joanna Dennehy.

Redan första gången Dani träffade sin nya styvmamma tyckte hon att något kändes konstigt.

– Hon ansträngde sig inte med mig. Hon var kall och ovälkomnande, säger Dani Hitchcock till The Sun i en stor intervju.

Vid det tillfället visste ingen att Joanna skulle komma att bli en efterlyst seriemördare – men under åren som Dennehy hade en relation med pappan så fick Dani aldrig en bättre bild av henne.

Cambridgeshire Police/Focus News/Focus News/TT

– Hon bodde med min pappa i 2,5 år och jag blev aldrig vänligt inställd till henne. Det var snarare så att jag fick väldigt skumma vibbar av henne – hon var så kall. Det gjorde mig obekväm, och den känslan får jag fortfarande.

Nioåriga flickan kidnappades – efter 24 dagar kom overkliga sanningen fram

Mördaren ville dansa strippdans med henne

I The Sun berättar Hitchcock hur hon som 13-åring blev tvingad att lära sig poledancing, alltså dans vid strippstång, av Joanna.

– Jag var så obekväm. Jag hade aldrig gillat Joanna och kunde inte förstå varför hon hade kommit in i mitt rum och ville få mig att dansa poledance med henne. Det var så konstigt, och jag mådde illa när hon uppmuntrade mig att röra på höfterna – och sen föreslog att vi skulle göra ett nummer att visa min pappa. Det var så opassande, att uppmuntra ett barn att vara ”sexigt”.

Under relationen åkte Joanna in och ut ur fängelse, men Danis pappa fortsatte vara ihop med henne ändå. Det var först efter 2,5 år som relationen tog slut, när Geoff insåg att Joanna hade varit otrogen – och då gick allt snabbt utför.

Paret har fått barn efter 21 år av försök – ändringen som gjorde all skillnad

Högg ihjäl tre män – dömdes till livstids fängelse

Cambridgeshire Police/Focus News/Focus News/TT

Bara månader efter uppbrottet mördade Joanna Dennehy tre män och knivhögg ytterligare två stycken. På flykt undan polisen började hon lägga ut bilder på sig själv där hon håller en stor kniv. Efter att till slut ha tagits fast dömdes hon till livstids fängelse. Joanna har dock nyligen gjort rubriker på nytt, efter att ha tvingats byta fängelse på grund av att hon blivit kär i en polis.

Dani har inte förlåtit sin tidigare styvmor, och är tydlig med att Joanna saknar empati.

– Jag hatar henne verkligen. Jag hatar att hon upptog pappas tid och fick mig att känna mig ovälkommen i min pappas hem. Jag hatar henne för vad hon gjorde mot de där stackars familjerna. Det har gjort det väldigt svårt för mig att lita på människor, säger Dani.

@daniemilyx

Reposting my most liked video. Thank you for all the amazing comments I’ve received, never let anyone make you feel like your trauma doesn’t matter

♬ original sound - Danielle

Utvald läsning

Femina