1:11

Efter reklamen: Det här heter kändisarnas barn födda 2021

(1:11)

När en bebis växer i magen kan den ganska tidigt under graviditeten börja förnimma ljud från världen utanför. Att prata med magen och spela klassisk musik är därför något som många föräldrar ägnar sig åt – och så även brasilianske blivande pappan Flávio Dantas.

När Flávios fru Tarsila var gravid med deras första barn, dottern Antonella, så gjorde han en poäng av att prata med magen varje dag, i hopp om att dottern skulle känna igen hans röst när hon hade fötts.

Ensamstående pappan adopterade döende pojke – gjort succé i OS

Och det blev som han hade hoppats! När dottern Antonella föddes 2019 mötte hon världen med ett stort leende när hon fick höra sin pappas röst – något som dessutom förevigades på en magisk bild, som sajten Shared har uppmärksammat.

Hyllas för fina bilden från BB

”Jag kan inte förklara känslan jag kände i det ögonblicket. Varje dag pratade jag med min dotter när hon låg i sin mammas mage, jag sa alltid att jag älskade henne, att pappa fanns där och att jag ska bli världens bästa pappa. När hon föddes, hur återgäldade hon mig? Men det finaste leendet någonsin”, skriver han i en rörande post på Instagram.

Farmor födde sitt eget barnbarn – åt sin son

503 Service Unavailable

Föräldrarna var såklart överlyckliga över dotterns ankomst, och har överöst henne med kärlek på sina sociala medier.

Nu har den gulliga familjen ett långt och lyckligt liv framför sig – förhoppningsvis fyllt med leenden!

503 Service Unavailable

Mer läsning

Femina