Salongsägaren Robert Carter, 29, i Ohio, USA, var 12 år när han och hans åtta syskon hamnade i fosterhem. De nio barnen splittrades upp bland olika familjer, och det skulle dröja många år innan de fick träffas igen.

Robert Carters adoptivbarn.

Från ung ålder började Robert därför drömma om att själv vara fosterpappa. Eftersom han är homosexuell ställde han tidigt in sig på att adoptera barn. Samtidigt ville han inte att någon annan skulle separeras från sina syskon som han gjorde.

Robert Carter lappade ihop en familj igen

Det var 2018 som Robert Carter blev fosterpappa till tre bröder. Men efter en tid fick han veta att de tre bröderna också hade två systrar, som hade hamnat hos en annan fosterfamilj. Robert tog då kontakt med systrarnas fostermamma, och bestämde träff för att de fem syskonen skulle kunna få återses.

Återföreningen blev minst sagt känslosam.

– Barnen kramades och grät när de såg varandra, och kunde inte släppa taget. Då insåg jag att jag skulle adoptera alla fem, säger Robert till Daily Mail.

Robert Carter påbörjade processen om att få adoptera alla de fem syskonen – och nu två år senare har 29-åringen lyckats bli adoptivpappa till hela syskonskaran. Den 30 oktober blev han laglig förälder till Marionna, 10, Robert Jr., 9, Makayla, 8, Giovanni, 5, och Kiontae, 4.

– Jag kan inte sätta ord på hur fantastiskt det är, säger Robert Carter till Daily Mail.

Robert Carter ansågs vara för ung för att adoptera

Men det har varit en lång kamp för den 29-åriga salongsägaren. På grund av sin låga ålder och det faktum att han är ensamstående, så hade Carter en del emot sig i adoptionsprocessen. Dagen för adoptionen var Robert Carters expartner Kiontae Gillan, som också planerar att hjälpa till i framtiden med barnen, på plats för att visa sitt stöd.

– Mina fem barn är underbara. Många tror att det kommer bli svårt, men det är mycket enklare än vad folk tror. Barn behöver föräldrar, oavsett om det är en eller två, säger Robert Carter.

Nu är nästa steg för den stora familjen att köpa ett hus att flytta till, och Robert Carter har startat en crowdfunding-kampanj, som redan har dragit in över 300 000 kronor.

– Jag kan inte sätta ord på hur fantastiskt det är. Att bara få stöd och människor som delar vår historia, och ökar kunskapen om att det är många barn som behöver ett hem, säger Robert Carter till Daily Mail.

Läs mer:

Gravida supermodellen Elsa Hosk om insikten med dottern – veckor innan födseln

Tidiga julfirare är lyckligare än andra – experternas besked

Beyoncé och Jay-Z 8-åriga dotter Blue Ivys stora uppdrag