Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sexbarnsmamman hjälpte sin homosexuella bror att bli pappa

24 feb, 2021 
När Anthony Deegan och hans fästman Ray Williams ville bli föräldrar så tog Anthonys syster Tracey på sig att vara surrogatmamma.
42-åriga Tracey, som har sex barn själv, ville hjälpa sin bror att få bli pappa – och syskonens band är nu starkare än någonsin.
– Det var först tredje gången som jag sa till dem att jag seriöst skulle vilja bära deras barn, berättar hon i Daily Mail.
Annons
Surrogatmödraskap - kort förklaratBrand logo
Surrogatmödraskap - kort förklarat

Syskonen Anthony Deegan, 38, och Tracey Hulse, 42, hade alltid haft en nära relation.

Därför var det självklart för Tracey att hjälpa sin bror få bli pappa, när han och fästmannen Ray Williams, 30, ville bilda familj ihop. Efter att paret hade letat efter en surrogat utan framgång, så erbjöd sig 42-åriga Tracey, som har sex egna barn, att hjälpa till.

– Ett år gick och de hade fortfarande inte hittat en surrogat, så jag bestämde mig för att hjälpa till. Jag hade redan erbjudit mig två gånger men vi hade skrattat bort det. Det var först tredje gången som jag sa till dem att jag seriöst skulle vilja bära deras barn.

Innan Tracey erbjöd sig på riktigt hade hon diskuterat saken med sin man Wayne, som funderade över om hon var för gammal för att det skulle gå. Men där hade han fel. Tracey fick grönt ljus och påbörjade en IVF-behandling med ägg från en äggdonator, och Anthonys och Rays spermier. Paret vill inte veta vem som är den biologiska pappan.

Annons

– Det var viktigt för oss att få ett biologiskt barn. Men det spelar ingen roll vilken omgång som användes, Theo är vår bebis.

Tracey hyllar brodern: Fantastiska föräldrar

Det tog tre försök innan IVF-behandlingen fungerade, men Tracey gav inte upp, och var fast besluten att få ge sin bror ett barn.

Den 12 oktober 2020 föddes lilla Theo, och hittade genast trygghet i sina pappors famnar.

– Tracey behövde gör akut kejsarsnitt för att hans huvud satt fast. Vi väntade utanför men fick ändå höra hans första skrik. Det var då verkligheten kom ikapp och vi insåg att vi är föräldrar. Det var ett fantastiskt ögonblick, säger Anthony till Daily Mail.

I dag är Tracey stolt över att vara faster till den lilla krabaten, och hyllar sin bror och svåger för hur de är som föräldrar.

– Jag är så stolt över att jag hjälpte honom att komma hit. Ray och Anthony är fantastiska föräldrar, och jag skulle inte kunna vara gladare för deras skull.

Annons