Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sjubarnsmamman blev ihop med sonens vän – när han var 16 och hon 45

05 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Marilyn Buttigeg och William Smith träffades först när hon var 45 år och han var 16 år, och föll snabbt för varandra.
Nu har paret varit gifta i 12 år – men tvingats bryta med familjemedlemmar som inte accepterar relationen.
– Han är min själsfrände. Jag har blivit kallad peddo fler gånger än jag kan minnas, säger Marilyn till The Sun.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

Marilyn Buttigieg och William Smith träffades för första gången i juni 2006. William var 16 år och kompis med en av 45-åriga Marilyns söner, och mamman var beredd på att han skulle försvinna upp på sonens rum för att spela videospel. Men i stället erbjöd han sig att hjälpa henne med hushållsarbetet, då hon redan då led av sjukdomen ME.

Sjubarnsmamman blev förvånad över tonåringens erbjudande att hjälpa henne, men märkte samtidigt att de två var dragna till varandra – trots åldersskillnaden på 29 år.

– Min familj hade redan dömt oss för att vi var vänner och trodde att vi var något mer innan vi var det, bara för att William hjälpte mig, berättar hon för The Sun.

Fick övertyga kärleken

Men till en början var Marilyn tveksam till att det skulle bli något mer än vänskap mellan de två. Hon ville inte hindra William från sitt liv, och han fick lägga tid på att övertyga henne att de skulle bli ihop.

Annons

– Jag ville inte ta bort något från Williams liv. Jag ville inte ha fler barn, men jag ville inte hindra William från att ha den familj han ville ha.

William, som idag är filmproducent medan Marilyn äger ett städföretag, förklarar att han var säker på relationen från början.

– Jag visste att vi hade något speciellt. Hon var och är min drömkvinna. Det krävdes mycket övertalan. Hon frågade ut mig för att vara säker på att jag var säker på att det här var vad jag ville. Jag var 100% säker på att det var det.

Bröt med familjerna – varit gifta i 12 år

Efter att ha bestämt sig för att bli ihop dröjde det inte länge innan de flyttade ihop. Relationen väckte dock starka reaktioner i båda deras familjer. Inga av Marilyns barn har accepterat relationen, och William pratar inte längre med sin familj – men de menar att det gladeligen skulle ta samma beslut idag med.

Paret gästade This Morning.

Nu har paret, som är 60 och 31 år, varit gifta i 12 år, efter att ha gift sig i april 2009, när William var 19 år.

Annons

– William och jag är fortfarande så kära. Vi är aldrig ifrån varandra och om vi är det så saknar vi varandra så mycket. Han är min själsfrände. Jag har blivit kallad peddo fler gånger än jag kan minnas. Vi har varit till helvetet och tillbaka även nu för tiden kan vi får spikar i våra bildäck. Folk kan inte lämna oss ifred.

– Folk kastar förolämpningar efter oss och det har påverkat mina jobb förr, men det har börjat bli bättre, säger William, som nu samlar in pengar för att göra en film om deras ovanliga relation.

Paret på sin smekmånad 2009.

– Jag säger åt William att kyssa mig på gatorna, för varför ska någon annan bry sig? Jag är stolt över honom och vår relation.

Annons