Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Väntar barn med bästa vännens morbror – träffades när hon var 12 år

04 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
När Jami Bouwer träffade sin bästa väns morbror för första gången var hon bara 12 år gammal – men hon föll pladask för den 16 år äldre mannen.
Nu väntar paret sitt första barn tillsammans.
— För mig var det definitivt kärlek vid första ögonkastet.
Annons
TV: Se kända paren med stor åldersskillnadBrand logo
TV: Se kända paren med stor åldersskillnad

27-åriga Jami Bouwer i Sydafrika föll för partnern Nolte Lourens, 43, när hon bara var 12 år gammal. Nu väntar paret sitt första barn tillsammans i september.

Det var genom Jamis bästa kompis som hon kom i kontakt med Nolte för första gången – han är nämligen vännens morbror.

– Jag såg honom för första gången 2007, jag var bara 12 år och han var omkring 27 år. Det låter galet, och det är klart att inget hände, men det var första gången jag träffade honom. Jag blev vän med hans syskonbarn kring den tiden och blev förälskad i hennes söta morbror. För mig var det definitivt kärlek vid första ögonkastet, sen första gången jag såg honom har jag vetat att han skulle bli den enda, säger Jami till Daily Mail.

Annons

Kärleken växer fram på distans

Men tiden behövde komma ikapp paret innan det kunde bli dem. Nolte var gift i några år innan han fyllde 30, och Jami växte upp och flyttade från Sydafrika för att jobba som au pair i USA. När hon kom tillbaka 2019, efter två år i Amerika, hade Nolte börjat kolla upp henne på sociala medier – men tyckte att åldersskillnaden på 16 år var för stor.

– I början av 2020 åkte han till USA som bonde, och han vågade äntligen skicka ett meddelande och fråga när jag skulle komma tillbaka till USA, nu när han var där. Efter att ha chattat avslappnat med honom av och till under några månader på WhatsApp när han var utomlands, så återvände han äntligen hem från USA. Samma dag han landade kom han till baren jag jobbade på, och gick in bakom bardisken och kramade mig.

Nolte hade inte tid att vänta ut sin jetlag – redan dagen därpå gick paret på dejt och hade sin första kyss. Nu har de varit tillsammans i sju månader, och väntar sitt första barn i september. Nolte är inte Jamis första pojkvän som är äldre – innan honom var hon ihop med en 30 år äldre man, som tragiskt gick bort.

Annons

Föräldrarnas chock – dejtar barnbarnets bästis

Paret har varit öppna med sin relation från början, men Noltes föräldrar var i chock över att han blev tillsammans med deras barnbarns bästa vän.

– Mina föräldrar blev lite chockade, för de fick bara veta det på Facebook när det blev offentligt. Men de accepterade det ganska enkelt eftersom de hade känt honom i flera år och älskade hur han är som person, säger Jami.

Trots att familjerna har varit accepterande, så vet paret att det finns de som tycker att de inte borde vara tillsammans på grund av åldersskillnaden.

– Folk kommer alltid ha saker att säga, men bara du vet din historia, så varför ska de få bedöma? Älska den du vill älska och du kommer leva ett lyckligt liv.

TV: Se 5 kändisar med svåra förlossningar - så gick det tillBrand logo
TV: Se 5 kändisar med svåra förlossningar - så gick det till
Annons