DNA-test kan gräva upp djupt begravda familjehemligheter. Det har amerikanen Andy Nabil fått erfara, minst sagt.

I en viral video på Tiktok, som setts av över en miljon personer, berättar han att han tog ett DNA-test i december, och då upptäckte både det ena och det andra.

– Jag tog ett DNA-test i december och kände, hm, det här är ganska konstigt. Min pappa sa till mig att han mest är fransk och engelsk, och jag tänkte ”Det här är konstigt, jag undrar varför Irland är högre än det”, säger Andy Nabil och visar med skärmdumpar från DNA-testet.

Flickorna fick cancer samtidigt – nu återförenas de med viktigt budskap

När man gör ett DNA-test via släktforskningsföretag, något som blivit ganska vanligt de senaste åren, så läggs resultaten upp på en sida där man dels kan se vilka delar av världen man härstammar ifrån, och i hur stor utsträckning. Man kan också se vilka andra med matchande DNA som också har gjort testet och laddat in sin DNA i databasen.

Det var genom detta som Andy upptäckte att mannen han vuxit upp med som sin pappa inte är hans biologiska pappa.

– Liksom, ja, det där är min mamma. Men vem fan är det där? Det är inte min pappa, säger Andy och visar sin släktprofil från DNA-företagets app.

Nicole blev gravid utan att ha haft samlag – läkarnas upptäckt

Andys upptäckt: Hans biologiska pappa hade 31 barn

Andy Nabil som alltid har trott att han är ensambarn upptäcker att det är långt ifrån sanningen när han börjar googla.

– Efter en snabb sökning på Google så upptäcker jag detta – min spermadonator-pappa och 15 av mina syskon som jag inte kände till, som festar i Mexiko. Jag vaknade för två dagar sedan och trodde att jag var ett ensambarn och nu upptäcker jag att jag är näst äldst av 31.

Andys video har gillats över 300 000 gånger och fått tusentals kommentarer. Han berättar att han köpte DNA-testet som en julklapp till sig och sina föräldrar, men att de inte varnade honom för vad som komma skulle. När han väl konfronterade sina föräldrar erkände de dock att det stämde.

@kingnabil69

#stitch with @meezersqueezer #greenscreen My AncestryDNA story and the most insane weekend of my life. #stitch #ancestrydna #siblings #23andme

♬ original sound - Andy Torrey

Källa: The Mirror.

Mamman kritiseras för beteendet på smygtagna bilden – förklarar nu