Den två månader gamla bebisen London Martin omkom i helgen i Las Vegas, efter att ha kastats ner från en balkong på andra våningen, och fallit över sex meter.

I ett pressmeddelande konstaterar polisen att den lilla flickan mördades natten mot lördag, kring fyra på morgonen lokal tid, när hennes föräldrar bråkade. Bebisens pappa Clarence Martin, 32, ska under bråket med sin fästmö – Londons mamma – ha kastat ut bebisen från balkongen.

Clarence Martin sitter nu häktad av Las Vegas-polisen, misstänkt för mord.

Polisen anlände till platsen, efter att det larmats av grannar om misstänkt fall av kvinnomisshandel. De fann då mamman på gatan framför byggnaden, som utförde hjärt- och lungräddning på lilla London. Bebisen kördes i ilfart till sjukhus, där hon avled till följd av sina huvudskador.

Medan mamman följde med sin dotter till sjukhuset flydde Clarence Martin från platsen undan polisen – men inte innan han startade en eld i lägenheten och lämnade familjens hund att dö. Han är nu misstänkt för, förutom mord, mordbrand, djurtortyr och misshandel.

Familjens ord till döda bebisen London: "Vackra prinsessa"

Las Vegas Journal-Review rapporterar att Londons mamma berättat att Clarence Martin har en bakgrund av mentala problem, och att han varken hade ätit eller sovit på flera dagar innan det ödesdigra bråket.

Vidare berättar Martins fästmö att hon vaknade av att fästmannen sparkade henne och bebisen, som sov bredvid henne i sängen. Hon bar dock snabbt ut London i vardagsrummet, men följdes efter av Clarence, som tog bebisen från henne. Enligt tidningen gick Martin ut med bebisen på balkongen, och kom tillbaka utan henne.

En insamling har startats i förmån för London Martins begravningskostnader.

"Du kommer alltid ha en speciell plats i alla våra hjärtan. Du var värdefull och älskad redan innan vi kände dig, fina flickebarn. Även om det bara var en kort tid, så var du vår vackra lilla prinsessa", står det i insamlingen, skriver People.

Läs mer:

Följarnas starka reaktioner över Bianca Ingrossos okända graviditet

Mia Skäringers ilska mot de manliga författarna efter påhoppen

Barack Obamas oväntade drag får alla att reagera