Mia Skäringer har fått nog av sina podcast-konkurrenter författarna Alex Schulman och Sigge Eklund.
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då
Slå på ljud

Nu verkar det som att komikern, skådespelaren och trebarnsmamman Mia Skäringer har fått nog av sina podcast-konkurrenter författarna Alex Schulman och Sigge Eklund. För nu fräser hon ifrån i ett inlägg på Instagram mot duon:

”Tackar för fint framförande i senaste podden! Nu var det visst en bit ur min kommande bok ni läste högt. Som handlar om när jag tappade min humor i 20 års åldern. Och lyckan när den sedan kom tillbaka. Inte nutid. Påläst som vanligt! Visst har ni snart material till ett helt sommarprat?”, skriver hon lite ironiskt efter det att hon fått höra att det pratats om henne (igen) i killarnas podcast Alex & Sigge.

Alex och Sigge tycker att Mia Skäringer fått hybris

I avsnittet som Mia Skäringer refererar till diskuterar Alex Schulman och Sigge Eklund ett av Mia Skäringers Instagram-inlägg. Och de läser högt ur vad som då är en del av hennes kommande bok och de undrar lite vad det är som pågår. De tycker att det är väldigt stora ord och bottnar i att komikern nog drabbats av storhetsvansinne.

– Mia Skäringer är aktuell nu, har du läst att hon har skrivit ett bibliskt hybris-inlägg på Instagram frågar Schulman sin goda podd-kompis Eklund i podcasten Alex & Sigge samtidigt som de skämtar om att Mia Skäringer möjligen är självaste Humor-kristus.

Mia Skäringer: ”Jag skickar två signerade böcker”

Killarnas diskussion verkar ha fått komikern Mia Skäringer att se rött. För förutom att Mia Skäringer ironiskt skämtar vidare om att killarna kan få äran att läsa upp resten av hennes nya bok så hon slapp själv – skriver hon:

”Förlåt att jag alltid sagt nej. Förlåt för att jag inte ville hjälpa dig med din föreställning Alex. Förlåt att jag inte besvarat dina fina meddelanden så som du kanske önskat Sigge och förlåt att jag inte ville ingå i någon feministpakt med er när ni hade någon form av panik. Jag förstår att ni inte är vana vid ett nej. Därför tycker jag det är imponerade att ni så envetet hänger er kvar så troget runt min person. Det borde ni få en guldklocka för. Men jag antar att ni redan har dyra klockor.”

Hon fortsätter:

”Jag skickar iallafall två signerade böcker där texten inte är tagen ur sitt sammanhang. Nu ska jag gå ut på vattnet å ta en go cigg. Mvh Kristi Brud”, skriver hon och avslutar med att tagga både Alex Schulman och Sigge Eklund för att som verkligen se till att hennes ord når de båda herrarna.

Mia Skäringer menar att hon möts av näthat efter dissen

Mia Skäringer känner att när Alex Schulman och Sigge Eklund skapar innehåll på hennes bekostnad, flockas även deras lyssnare likt vargar kring henne.

”Och jag glädjer mig också att trollfabriken runt er verkar ha mycket att göra nu i dessa annars så svåra coronatider. Hur svåra ord ni lärt dem!”

LÄS MER:

Följarnas förvirring efter nya bilden på Mia Skäringer

Sno stilen av Mia Skäringer – 7 looks att inspireras av

Sida vid sida – ny bok om feminism

Mest läst