Det brittiska paret Jess Aldridge, 24, och Ryan Shelton, 29, valde 2020 att tillsammans med sin dotter Georgiana, flytta in hos Jess mamma och hennes make Eric, för att under coronapandemin få stöd och hjälp med barnpassning.

Men medan Jess var gravid med sitt och Ryans andra barn, och fokuserade på dottern, så hade han helt annat fokus. Jess mamma Georgina, 44, och Ryan påbörjar nämligen en affär bakom Jess rygg.

Under månaderna i samma hus märkte Jess mer och mer hur Georgina och Ryan var flörtiga med varandra och ”alltid drack Bacardi och skojade med varandra i köket varje kväll”. Men när hon konfronterade dem båda förnekade de att något skulle vara på gång mellan dem.

Trioparet Ian, Alan och Jeremy är historiska – dottern har tre pappor

Det var först när Jess fött sitt andra barn, sonen Reuben, den 28 januari, som sanningen kom fram. Bara timmar efter förlossningen fick hon ett sms från Ryan, som bara hade träffat sin son under några minuter efter att han fötts. Han ville då avsluta deras tre år långa relation.

Jess kom hem från sjukhuset med ny bebis – lämnad av Ryan

När Jess kom hem från sjukhuset föll bitarna på plats. Ryan och Georgina – som har sex barnbarn inkluderat det nyfödda – hade lämnat Jess och Eric, och flyttat ut ur huset för att bosätta sig flera mil bort.

Jess, som menar att varken exet eller hennes mamma har bett om ursäkt för sitt beteende, berättar hur mamma Georgina sagt: ”Vi kan inte hjälpa vilka vi blir kära i”.

– Det är det ultimata sveket. Man förväntar sig att en nybliven mormor ska bli förälskad i bebisen – inte pappan. Det är meningen att hon ska vara mormor åt mina två barn och hjälpa mig se efter dem, men i stället är hon och ligger med min pojkvän, säger Jess till The Sun.

23-åriga Christina har fått 10 barn med surrogatmammor – vill ha 100 till

Mer läsning

Femina