Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Tvillingarna gifte sig med annat tvillingpar – fick barn ihop

21 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Enäggstvillingarna Brittany och Briana blev ihop med identiska tvillingbröderna Josh och Jeremy – och nu har de fått barn samtidigt.
Sönerna Jett och Jax är kusiner, men genetiskt sett är de bröder.
– Det känns som att jag är Jetts förälder, och han känner samma för Jax, har Jeremy sagt om sin och broderns nära relation.
Annons
7 kändispar som ser ut som tvillingarBrand logo
7 kändispar som ser ut som tvillingar

Tvillingparet Brittany och Briana är inte bara identiska till utseendet – de har också samma killsmak. De lever nämligen tillsammans med två män som ser exakt likadana ut, tvillingarna Josh och Jeremy Salyers.

Efter att de två tvillingparen blivit kära i varandra har de fortsatt vandra tillsammans i livet – de gifta sig på ett gemensamt bröllop, och alla bor i samma stora hus. När det var dags att skaffa barn skedde även det med några månaders mellanrum. I januari 2021 blev Brittany och Josh föräldrar för första gången, när Brittany födde sonen Josh.

”Brittany var fantastisk under förlossningen. Jag är så stolt över dem och exalterad över att vara Jetts pappa”, skrev Josh på Instagram.

I april samma år var det dags för Briana att föda sitt och Jeremys barn, sone Jax Saylers.

Annons

”Jag är så stolt över min vackra fru Briana och hur bra hon gjorde ifrån sig. Hon var så stark och modig och gjorde ett otroligt jobb”, skrev Jeremy på Instagram.

Är genetiskt syskon – trots att de är kusiner

Jax och Jett är kusiner med varandra, men ren genetiskt är de faktiskt som bröder. Eftersom de är skapta av exakt samma dna, då båda föräldraparen är enäggstvillingar med varandra, så har de samma genetiska skillnader som syskon.

I kommentarerna på föräldrarnas Instagram är det många som reagerat på den unika situationen, och tycker att det är konstigt. Andra är mer fascinerade.

”De är lika men ser inte ut som tvillingar än, antagligen för att den enda är äldre. Jag är säker på att de kommer göra det när de blir äldre och åldersglappet inte är så signifikant”, skriver en person.

Tvillingarna har tidigare varit med i programmet Extreme sisters, och har intervju med Entertainment tonight berättat om sin speciella familj.

– Det känns som att jag är Jetts förälder, och han känner samma för Jax, säger Jeremy och fortsätter:

– Vi lever alla tillsammans och vi uppfostrar barnen tillsammans. Det känns som en familje-enhet, inte som två separata par med sina egna bebisar. Det är oss fyra ihop med våra två barn.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons