Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

10 skönhetsfavoriter att köpa på Black friday

23 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografÅhlens, Lyko, Sephora.
I dessa mörka novembertider kan man verkligen behöva piffa till både tillvaron och ansiktet.
Vad funkar då bättre än lite nya beautyprodukter?
Här är tio skönhetsfavoriter att hålla utkik efter på Black friday-rean, skriva upp på önskelistan – eller bara unna dig.
Annons
Unboxing: Skincitys adventskalender - spoilervarning!Brand logo
Unboxing: Skincitys adventskalender - spoilervarning!

Ge liv åt ansiktet med en solkysst look

Är det något man kan behöva i glåmiga november så är det lite härlig färg i ansiktet. Den här bronzern från Physicians Formula doftar inte bara av tropisk semester – den får dig också att se ut som du precis kommit från en. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Hudvård som Hollywoodstjärnorna

Danska hudvårdsgurun Ole Henriksen har gjort succé bland Hollywoodstjärnorna med sina produkter – och det finns skäl till det. Med det här startkitet får man prova flera av hans mest populära produkter. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons

Bli len med snäll peeling

Maria Åkerbergs AHA och Jojoba-peeling är en dröm för fnasig vinterhy. Utan att vara för aggressiv rensar den bort alla döda hudsceller och lämnar en med ett lent och fräscht ansikte. Glöm inte att bomba med fukt efteråt bara! Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Det perfekta läppstiftet för alla tillfällen

I USA har Milani länge varit en favorit i sminkhyllorna, och nu när märket kommit till Sverige kan man inte annat än jubla! Milani är fullt av högkvalitativa sminkprodukter till rimliga priser, och bäst är deras matta läppstift. Lena och pigmenterade med en doft av vanilj och i en rad olika färger – det blir inte bättre än så. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons

Få liv tillbaka i dött och tråkigt hår

Hårmasken Don't despair, repair från Briogeo är en riktig influencerfavorit, och en dröm för torrt och skadat hår. Applicera någon gång i veckan och märk snabbt skillnaden på hur ditt hår mår. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Varma honungstoner på ögonen piggar upp i vinter

Urban Decay är märket bakom många klassiska ögonskuggspaletter, och deras Naked Honey är den vi längtar mest efter just nu. Med jordnära nyanser och varma honungstoner, i en mix mellan matta och glittriga skuggor, är det den perfekta paletten. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons

Minska ringarna under ögonen

Kiehl's Midnight recovery eye är en riktigt klassisker – och det av en anledning. Ögonkrämen gör under för mörka ringar under ögonen, samtidigt som den håller den känsliga huden ordentligt återfuktad. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Ge lyster åt ansiktet med lyxpalett

Hourglass är helt klart ett favoritmärke i lyxkategorin – alla deras produkter andas stilfull glamour. Den här ansiktstrion med en bronzer, ett puder och en rogue ger ett försiktigt lyster (utan att bli skimrigt), och kommer väcka liv i de sorgligaste av vinterkinder. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Annons

Unna dig flörtiga fransar

Har du inte provat ett ögonfransserum än är det hög tid att passa på under Black friday-rean. Pensla på serumet på fransarna varje dag under några veckor, och du kommer märka att du får längre fransar. Sen är det bara att pensla på favoritmascaran, så är man good to go! Läs mer och köp den här. (reklamlänk)

Våga omfamna julglammen!

Är det något år man kan behöva lite mer glam i livet så är det väl i år? Svenska sminkösen Linda Hallberg och hennes Linda Hallberg Cosmetics har svaret på alla frågor. Med ögonskuggspaletten Metallic Mysteries II får man fyra magiska nyanser, som lyser upp vilken hemmadejt som helst. Läs mer och köp den här. (reklamlänk)
Läs mer:
18 julklappar till skönhetsälskaren som hon kommer älska
24 adventskalendrar för vuxna som vi drömmer om 2020
10 täckande foundations för torr hy

Annons