Artikeln innehåller reklamlänkar

Under vinterhalvåret är det dags att byta ut vissa produkter i ditt badrumsskåp för att matcha klimatet och dess förändringar som påverkar vår hy, som en mer täckande makeup som samtidigt återfuktar. Är du på jakt efter en täckande foundation med utjämnande effekt som suddar ut röda partier, porer och ojämn hy utan att kännas kakig? Då har du hamnat helt rätt.

foundation

10 täckande foundations som återfuktar:

1. Estée Lauder, Double Wear Stay-In-Place

foundation-estee-lauder

En populär foundation för sin täckning och hållbarhet med 55 nyanser. Det är en flytande foundation som ger ett matt, naturligt och felfritt resultat som enkelt kan byggas på. Den finns att köpa här (länk till Åhléns).

2. Tarte, Face Tape

foundation-tarte

En allergivänlig och fulltäckande foundation som mattar, återfuktar och ger glow. Den finns i 19 nyanser med fem undertoner och finns att köpa här (länk till butik).

3. Lancôme Teint Idole Ultra 24H Foundation

foundation-lancome

En foundation med heltäckande bas och sammetslen matt finish i 40 olika nyanser för alla hudtoner. Den innehåller SPF 15 och finns att köpa här (länk till Åhléns).

4. Lumene, Blur 16h Longwear Foundation

foundation-lumene

En krämig högtäckande foundation som suddar ut porer och ojämnheter med halvmatt finish. Den har en mousseliknande konsistens och är berikad med återfuktande nordiskt källvatten och SPF 15. Den finns att köpa här (länk till Åhléns).

5. Fenty Beauty, Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation

foundation-fenty

En foundation med porutsuddande, glansfri finish som du enkelt bygger upp från medium- till full täckning, som inte täpper igen porerna. Den finns att köpa här (länk till butik).

6. Elizabeth Arden, Flawless Finish Perfectly Satin

foundation-elizabeth-arden

En foundation med lätt formula och medel- till full täckning som smälter in och jämnar ut huden för en naturlig täckning. Den innehåller E-vitamin som skyddar huden och får den att se friskare och mjukare ut med SPF 15. Den finns att köpa här (länk till Åhléns).

7. Vichy, Fluid Corrective Foundation

foundation-vishy

En flytande foundation med hög täckningsgrad som döljer ojämnheter väl. Formulan består av oljor och glycerin för en mjuk konsistens. Den innehåller SPF 30 och finns att köpa här (länk till Åhléns).

8. Milk Makeup, Flur liquid Matte Foundation

foundation-milk-makeway

En viktlös och heltäckande foundation som låter huden andas med en jämn och matt finish. Produkten är helt vegansk som går att bygga upp. Den finns att köpa här (länk till butik).

9. Giorgio Armani, Beauty Power Fabric Foundation

foundation-giorgio-armani

En flytande foundation med bra täckning som håller länge och innehåller en koncentration av oljor som ger din hy en härlig lyster. Den finns att köpa här (länk till Åhléns).

10. The Ordinary, Coverage Foundation

foundation-the-ordinary

En foundation från The Ordinary med full täckning som ger ett naturligt resultat utan oljig känsla. Den ger ett halvmatt resultat och finns i 21 nyanser. Den finns att köpa här (länk till butik).

Foto: TT

LÄS MER:

Behåll glow och lyster i vinter – 12 produkter som gör jobbet

Allt om Beauty Act – Kicks nya hudvårsmärke

Retinol och syror –lär dig mer och se våra hudvårdsfavoriter

Mest läst