Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Behåll glow och lyster i vinter! 12 produkter som gör jobbet

07 okt, 2020 
AvVilma Nordell
Känner du dig lite trött och grå? Förutom träning och bra kost kan vi även få extra hjälp av våra hudvårdsprodukter. Spana in 12 räddare i nöden som alla innehåller brun utan sol.
Annons

Under hösten är vi många som känner att vi har tappat vårt härliga lyster och glow som vi fått från sommarens varma dagar i solen. Som tur är finns det en hel del produkter som får våran hud att skina som att vi just kommit tillbaka från en solsemester. Knepet är att addera en brun utan sol-produkt i vår hudvårsrutin – och helst en produkt som inte ger oss fläckar.

Något som är extra mysigt är att städa ur badrumsskåpet och fylla upp det med produkter anpassade efter kommande kyliga säsong. Allt från retinol och syror till rätt schampo som räddar ett slitet hår. Unna dig en riktig spa-dag hemma!

badrum-brun-utan-sol

12 produkter för glow och lyster i vinter:

Här har vi samlat våra 12 favoriter med brun utan sol i form av serum, bodylotion, bronzing water, body milk, droppar och skimrande oljor som ger oss lyster hela vintern.

Annons

1. Lotion, Australian Glow

brunutalsol-australien-glow

En gradvis tonande brun utan sol-lotion som återfuktar din hud och ger ett naturligt lyster, berikad med ekologisk hampa. Den finns att köpa här (reklamlänk).

2. Bronzing Water, St Tropez

brunutalsol-st-tropez

En återfuktande och transparent gel som ger en naturlig färg och lyster på bara tre timmar. Den innehåller hyaluronsyra och lugnande aloe vera. Den finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

3. Serum, Biotherm

brunutalsol-biotherm

En brun utan sol för ansiktet i serumformula som ger ett naturligt lyster. Den ska appliceras efter rengöring och innan övriga produkter. Den finns att köpa här (reklamlänk).

4. Skimrande dry oil, Cocoa Brown

brunutalsol-cocoa-brown

En torr skimrande kroppsolja som skapar en silkeslen yta på din hud. Den finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

5. Body Milk, L'Oréal Paris

brunutalsol-loreal

En brun utan sol-lotion för både kropp och ansikte som imiterar hudens egna melanin som innehåller AHA för ett naturligt resultat och lyster. Den finns att köpa här (reklamlänk).

6. Brun utan sol-droppar, Meraki

brunutalsol-meraki

Ge ditt ansikte extra glow-boost med brun utan sol-droppar. En perfekt extra del av din hudvårdsrutin. Den finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

7. Tanning Cream, Clarins

brunutalsol-clarins

En brun utan sol med härlig textur med extrakt från DHA och kakaoböne-extrakt som lugnar huden och minimerar tecken på åldrande. Den finns att köpa här (reklamlänk).

8. Lotion, Dove

brunutalsol-dove

En lotion som ger dig en naturligt solbrun ton och samtidigt återfuktar din hud på djupet. Den finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

9. Shimmering Body Oil, Tom Ford

brunutalsol-tom-ford

En skimrande mjuk body oil som ger en solkysst hud med extra glow. Den finns att köpa här (reklamlänk).

10. Ansiktswipes, Garnier

brunutalsol-garnier

En brun utan sol-servett som ger resultat efter en timme, perfekt om du ska iväg. Den är 100 % växtbaserad med fuktgivande olja. Den finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

11. Bodylotion, Nivea

brunutalsol-nivea

Kroppslotion med Q10-plus som förbättrar hudens elasticitet och som gradvis bygger upp en naturlig brun utan sol. Den finns att köpa här (reklamlänk).

12. Kroppsolja, Moroccanoil

brunutalsol-moroccanoil

En kroppsolja som berikar huden med antioxidantrik argan- och sesamolja och absorberas snabbt. Den finns att köpa här (reklamlänk).

LÄS MER:

Foto: TT

Annons