Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

15 julboxar med skönhet som du kan fynda redan nu

10 okt, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Julklappar till den skönhetsintresserade
Tycker du också att det kan vara svårt att hitta julklappar ibland eller letar du efter något till dig själv? Då kanske du ska investera i en presentbox som gör jobbet åt dig. Det finns många populära alternativ i butik redan nu – här tipsar vi om 15 varianter för den skönhetsintresserade.
Annons

Oavsett om du letar efter en present till dig själv eller om du vill skämma bort någon annan så finns de bra alternativ för alla tillfällen. Det gäller dock att veta vad man ska leta efter och vart man ska leta – och det är inte alltid så lätt.

Ja, ibland kan det vara riktigt svårt att hitta den perfekta julklappen. Oavsett om det är till kompisen, till din partner eller någon annan i din närhet. Men det finns en present som brukar gå hem hos alla och som ofta kan ses som ett säkert kort, nämligen presentboxen. Den finns i alla möjliga olika kombinationer som passar de flesta personligheterna och smakerna.

Nedan har vi tipsat om 15 skönhetsboxar med både smink och hudvård som du kan köpa redan nu. Så scrolla ner för att hitta den perfekta julklappen – till dig själv eller till någon du håller kär.

Lyxiga skönhetsboxar med hudvård:

Perfekta julklappen till den som gillar smink och hudvård

Presentkit för hudvårdsfantasten som innehåller en ansiktsborste och 184 speciella masker. Kitet ska bidra till en strålande hy med lyster och kommer från Foreo. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons
Lystergivande gåvoset
Lyxigt gåvoset från Rituals
Julklappskit från Decleor med hudvård
Ansiktsmasker från bästsäljande Peter Thomas Roth
Annons
Gåvoset med hudvård och doftljus från Rituals

Kit med skönhet under 300 kronor:

Peter Thomas Roth ansiktsmasker

 

Annons
Gåvoset med doft av körsbärsblomma från Rituals
Skönhetskit från Pixi
Julklappstips! Necessär med två hårprodukter

Populära julboxar med smink:

Beauty kit från bareMinerals
Makeupkit från Mac
Kit med ögonsmink från YSL
Sminkset från Dior
Kit med smink från MAC

Kit med smink som innehåller läppstift, läppglans, ögonskugga x 4 och puderrouge, finns i flera nyanser och kommer från MAC Cosmetics. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Läs mer: 

Annons