smink trender 2022
Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nu
0:51

Efter reklamen: Sminktrenderna alla älskade för några år sedan – men inte nu

(0:51)

Slå på ljudNaturlig bas

Låt dina naturliga konturer och fräknar synas genom din foundation eller färgade fuktkräm. Det skapar en bra grund för mer högpigmenterade ögon, läppar och kinder.

Diffusa läppar

Vårens behagligt diffusa läppar har synts till hos Ulla Johnson. Det är lättast att applicera läppstiftet med en sminksvamp, för att få till de mjuka kanterna istället för skarpa linjer.

Fina vårnaglar 2022 – här är trendiga färgerna

Kraftfull eyeliner

Inspirerad av succéserien Euphoria ser vi fram emot en tyngre och mäktigare eyeliner i vår. Våga att testa att inte bara gör en vinge– utan även dubbelvinge.

Rosig rouge

Rouge är här för att stanna. I år kommer vi att få se en mer intensiv variant för att få fram ansiktets konturer. Applicera över kindbenet eller mot den yttre delen av ögonvrån.

Tunna ögonbryn

Efter några år med tjockare ögonbryn är de tunnare brynen från 2000-talet tillbaka. Få inte panik, vårens ögonbryn kommer inte vara lika överplockade utan mer naturliga och välskötta.

Nya smala brynen är tillbaka - så fixar du looken!

Glansiga läppar

Vårens läppar ska skinna i läppglans eller läppoljor. Lek loss bland djärva och pigga färger för ett glansigt resultat.

Gnistrande juveler

Gör som Dua Lipa och glittra med ansiktssmycken i vår. Redan 2021 såg vi att trenden blev allt mer populär och vi älskar denn. Låt även de gnistrande juvelerna vara på till vardags, det piggar upp vilken outfit som helst.

Källa: Nylon.com

Mest läst