Artikeln innehåller reklamlänkar


Vissa produkter vill man bara inte släppa taget om, här är några av redaktionens favoriter som vi köper om och om och om igen.

Carolines klassiker, layout och webbredaktör på Femina:

1. Huden känns som silke efter att jag smort in mig med Kiehls Crème de Corps lyxiga kroppslotion och om det går en dag utan att jag använder den skriker huden efter mer. Ca 165 kr.

2. Försvarets Hudsalva använder jag på spruckna läppar året runt eller i skidbacken för skydd mot kylan. Ca 21 kr.

3. Diors mascara Diorshow Blackout ger vardagsdramatik, gör fransarna förföriskt långa och klumpar inte. Ca 335 kr.

Jessicas klassiker, skönhets redaktör på Femina:

4. Från italienska Collistar kommer den härligt krämiga och perfekt korniga Exfoliating Body Scrub som blir lite löddrig med vatten. Efter en kort stund med den här piggt doftande peelingen är huden redo för att visa sig i ljuset igen. Ca 275 kr.

5. På mina vintertorra fötter är Heel Balm by CCS Foot helt magisk. På bara några dagar har elaka sprickor blivit klart mindre och huden känns mycket mjukare.Ca 59 kr.

6. Precis lagom hård och med en nyans som framhäver den egna ögonfärgen, i det här fallet gråblå, har UNEs kajal (länk till Nelly) med det annorlunda namnet Sfumato, en given plats på min topplista. Att den sitter riktigt bra och ändå är lätt att tvätta bort gör inte saken sämre. Ca 95 kr.

Claras klassiker, inredning/skönhet redaktör på Femina:

7. Dropparna i Aromessence Ongles från Decleor håller både naglar och nagelband i form tack vare en väldoftande och välgörande mix av essentiella oljor och jag passar ofta på att massera ut över handryggen för lite extra vård där. Ca 499 kr.

8. Från Nimue kommer allt i allo-crèmen Element Barrier som trots att den ger ett så bra skydd mot både väder och vind känns lätt på huden. Och den fungerar dessutom utmärkt med makeup. Ca 560 kr.

9. Förutom att här finns färger som passar mig och finishen är naturlig så gör Multivitamin Compact Powder från Korres aldrig att min hud känns torr som många andra puder tenderar att göra. Ca 329 kr.