adele vikt 2020

Sångfågeln Adele, 32, fortsätter att chocka med sitt nya utseende. Sedan skilsmässan från Simon Konecki, 46, för ett år sedan har stjärnan rasat i vikt, och hon har själv sagt att hon gått ner nästan 45 kilo.

– Hon sa att hon har gått ner runt 45 kilo och att det är en sådan sjuk upplevelse. Hon verkade så lycklig och såg fantastisk ut, sa fanet Lexi Larson i tidningen People i början av året efter att ha träffat Adele i Karibien.

Vill du läsa mer om Adele? Här pratar hon om sin stora kroppsförändring i live-TV.

Starka reaktioner efter nya bilden

Nu har en ny bild på stjärnan fått spridning på nätet, men fansen misstänker att det inte bara är träning och dieter som ligger bakom Rolling in the deep-sångerskans utseendeförändring.

Bilden på Adele, ihop med vännerna James Corden, 41, och Tommy Bruce togs redan i februari i samband med Harry Styles 26-årsdag. Men den senaste tiden har den skapat uppståndelse på flera forum på nätet. På fansidor tillägnade Adele spekulerar följarna kring om stjärnan lagt sig under kniven eller inte.

”Läpparna ser annorlunda ut. Är det bara sminket eller har hon plastikopererat sig?”, undrar en person på Instagram-sidan officialadelefanpage, och får genast medhåll:

”Det… ser inte ens ut som hon? Hon har inte en grop i hakan längre”.

Kritiken efter utseendeförändringen

De flesta hyllar stjärnans nya look men vissa menar att utseendeförändringarna har gått för långt.

”Nu har hon en Kim Kardashian-stil som får henne att se ut som alla andra på Instagram. Hon brukade ha en klassisk old school-stil”, skriver en annan.

I januari berättade en källa för tidningen People att Adeles drastiska utseendeförändring inte beror på att hon mår dåligt utan tvärtom.

– Det handlade aldrig om att gå ned i vikt. Hennes viktnedgång blev en följd av att hon drog ned på drickandet och äter mer riktig mat. Men hon älskar också sin fysiska förändring. Hon är mer självsäker, klär sig annorlunda och hon verkar helt enkelt gladare överlag, berättade källan då.

Sedan äktenskapet med Simon Konecki har Adele sonen Angelo, 7.

FOTO: Richard Isaac/REX, Jim Smeal/REX, Instagram

Mer läsning

Femina