Adele efter drastiska kroppsförändringen.

Adele efter drastiska kroppsförändringen.

Adele - 8 saker du vill veta
1:25

Efter reklamen: Adele - 8 saker du vill veta

(1:25)

Slå på ljud

I helgen klev Adele in i rampljuset igen, när hon programledde humorprogrammet Saturday Night Live, och var med i flera av programmets sketcher.

I inledningens öppningsmonolog valde hon också att kommentera sin drastiska viktnedgång – och passade på att skämta om det

– Jag vet att jag ser riktigt annorlunda ut sedan ni såg mig sist, men det är faktiskt på grund av alla Covid-restriktioner och reseförbud. Jag var tvungen att packa lätt ock kunde bara ta med halva mig, och det här är den halvan jag valde, sa Adele i Saturday Night Live.

Adele oigenkännlig – sanningen om utseendeförändringen

Adele visar resultaten av kändisdieten

Adele har använt sig av Sirtfood-dieten, skriver New York Post, som kändisar som Pippa Middleton också tyckt om historiskt. I dieten äter man mycket grönkål, blåbär, olivolja och matcha – men man får också äta mörk choklad och dricka rödvin. I början är man väldigt begränsad i hur många kalorier man får äta, något som sedan byggs upp efter ett tag, skriver tidningen.

– Adele har varit medlem i den privata hälsoklubben KX i London där Glen och jag grundade Sirtfood-dieten. Och sen på hennes turné 2016 uppmuntrade hennes tränare Pete Geracimo att följa dieten, säger dietens skapare Aidan Goggins till New York Post.

Adele i en svart klänning på Saturday Night Live.

Adele visade upp figuren i en tajt svart klänning i Saturday Night Live.

Adeles uppgörelse med exet Simon Konecki om skilsmässan

Adele om Saturday Night Live-sändningen

Adele kommenterar själv SNL-sändningen på sin Instagram. Hon nämner inte sin kroppsförvandling, utan pratar enbart om vilken rolig upplevelse det var att få leda den amerikanska showen.

"Hade den bästa upplevelsen på SNL! Tack till er, de mest underbara gästerna, personal, skribenter och producenter. Vilket enastående härligt gäng ni är. Lorne tack för att du tror på mig! Lindsay min syster för livet, Maya min komiker and Mama min hjälte! Plus den så engagerade publiken, både på repet och på live showen! Jag gjorde detta för glädjen och jag hoppas att det sken igen till er också!", skriver Adele på Instagram efter showen.

Adeles drastiska förvandling chockar fansen: "Ser inte ens ut som hon"

Mest läst