Artikeln innehåller reklamlänkar
adventskalender

Knappt har vi lämnat sommaren och det varma vädret bakom oss innan det är dags att börja blicka framåt mot en av året stora höjdpunkter: julen. Det är som bekant ett bra tag kvar till julafton, men de senaste åren har det blivit allt vanligare att unna sig själv eller någon annan en härlig adventskalender där skönhetsprodukter gömmer sig bakom de fint designade luckorna.

För varje år släpper fler och fler varumärken egna varianter av julkalendrar och 2023 är inget undantag. Utbudet är stort av kalendrar som innehåller smink, hudvårdsprodukter, kroppsvård eller hårprodukter, gärna i en mix med lite av allt för att du ska få upptäcka så många olika varianter som möjligt.

Bästa adventskalenderna 2023 inom smink och skönhet

Vi har samlat adventskalendrarna som finns att köpa redan nu eller som är värda att hålla utkik efter när de släpps, och listan fylls på kontinuerligt. Men det gäller att inte ligga på latsidan när kalendern som du är ute efter finns att klicka hem – många varianter har sålt slut på en dryg timme!

Spoilervarning! På några av adventskalendrarna kan du se eller läsa vad de innehåller.

1. Lumene adventskalender 2023

2023 års adventskalender från Lumene innehåller totalt 24 skönhetsprodukter från det populära finska märket – 18 hudvårdsprodukter och 6 makeupprodukter – till ett värde av 2 846 kronor. Läs mer om julkalendern och köp den här (länk till Kicks).

Lumene julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

2. Essence adventskalender 2023

Den fina adventskalendern från Essence innehåller 24 limited edition-produkter inom makeup, naglar, ansikte och hår och finns att klicka hem redan nu. Läs mer om julkalendern och köp den här (länk till Lyko).

Essence julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

3. Clinique adventskalender

Årets beautykalender från Clinique innehåller 24 utvalda produkter inom hudvård och makeup – ett fint sätt att testa på nya produkter från märket utan att behöva köpa dem i fullsize! Se mer och köp kalendern här (länk till Kicks).

Clinique julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

4. Glossybox adventskalender 2023

Glossybox började som ett sätt att göra det enkelt för kunderna att testa nya beautyprodukter – något som tas till nästa nivå med årets kalender! I den här upplagan hittar vi produkter från favoriter som Filorga, Babor, Shiseido, Björn Axén och Rituals, och totalt är värdet för produkterna bakom de 25 luckorna över 6 000 kronor. Läs mer om kalendern och köp den här (länk till butik).

Glossybox julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

5. Rituals adventskalender 2023

Enligt ELLE, som har listat årets adventskalendrar med skönhet, kommer Rituals att släppa tre olika julkalendrar: en klassisk julkalender, en lyxigare adventskalender och en premiumvariant. Dessutom kommer det en variant för män. Du kan hålla utkik efter julkalendrarna samt köpa dem när de släpps här (länk till Åhlens).

Rituals Classic Advent Calendar julkalender 2023

Rituals Classic Advent Calendar 2023

Rituals Deluxe Advent Calendar julkalender 2023

Rituals Deluxe Advent Calendar 2023

Rituals Premium Advent Calendar julkalender 2023

Rituals Premium Advent Calendar 2023

6. Kicks adventskalender 2023

Det här året släpper Kicks två egna julkalendrar – en med ett lite lyxigare innehåll och en med en prislapp som passar fler.

När släpps Kicks adventkalender?

Inför julen 2023 släpper Kicks sina egna adventskalendrar vecka 38, så med andra ord i mitten av september. Du kan hålla utkik efter Kicks egna julkalendrar här (länk till Kicks).

7. L'Oréal Paris adventskalender 2023

Redan nu finns det dock adventskalendrar från andra varumärken hos Kicks. Bland annat hittar du L'Oréal Paris advenskalender som innehåller 20 makeupprodukter, 2 hudvårdsprdoukter och 2 hårdvårdsprodukter. Av dessa är 19 dessutom i originalstorlek! Se mer och köp kalendern här (länk till Kicks).

L'Oréal Paris julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

8. Lyko adventskalender 2023

Årets adventskalendrar hos Lyko släpps måndagen 2 oktober. De går att köpa från och med klockan 12, men då de har sålt slut extremt snabbt tidigare år öppnas ett digitalt väntrum upp på sajten från och med klockan 11.30 samma dag.

By Lyko Me-Phoria julkalender

Lykos adventskalender i en vackert ceriserosa nyans gömmer härliga produkter för hud, hår och makeup till ett värde av 6 200 kronor. Läs mer och köp kalendern här (länk till Lyko).

By Lyko Me-Phoria rosa julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

By Lyko 24K julkalender

Årets premiumkalender från Lyko innehåller produkter från flera lyxiga märken. Totalt är värdet 12 100 kronor. Se mer och köp Lykos 24K julkalender här (länk till Lyko).

By Lyko 24K grön julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty julkalender

Den här julkalendern innehåller 25 luckor med fullsizeprodukter från By Lyko. Se mer och köp julkalendern här (länk till Lyko).

By Lyko 25 Days of Bea-you-ty lila julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

9. The Body Shop adventskalender 2023

Likt tidigare år släpper The Body Shop flera varianter av adventskalendrar med olika innehåll och prislapp.

The Body Shop – The Advent of Change

I den här kalendern hittar vi 24 vårdande produkter för att vårda såväl ansikte som kropp. Se mer och köp den här (länk till Åhlens).

The Body Shop The Advent of Change blå julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

The Body Shop – The Big Advent of Change

I den något lyxigare varianten finns 25 luckor med utvalda produkter för hela kroppen. Läs mer om kalendern och köp den här (länk till butik).

The Body Shop The Big Advent of Change röd julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

The Body Shop – The Ultimate Advent of Change

Den största varianten av de tre innehåller också 25 produkter, varav fler är i större förpackning än i de andra kalendrarna. Se mer och köp kalendern här (länk till butik).

The Body Shop The Ultimate Advent of Change Grön julkalender 2023

Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern.

10. Caia adventskalender 2023

Efter de heta diskussionerna kring Caias adventskalender 2021 tog Bianca Ingrossos beautybolag nya tag 2022 med en adventskalender som fick ett betydligt varmare mottagande. Förra årets julkalender kom i en snygg necessär och innehöll bland annat flera olika mascaror, ögonskuggor, makeupborstar samt hudvård. Du kan se hela listan på vad den innehöll 2022 här (länk till Caia).

När släpps Caia adventskalender?

På sitt Instagramkonto har Bianca Ingrosso hintat om att årets adventskalender från Caia 2023 kommer att vara något alldeles extra. Än så länge är det inte något datum satt för när den släpps, men 2022 skickade Caia ut ett mail där trogna kunder kunde förköpa kalendern innan den släpptes. Med andra ord skulle ett tips kunna vara att signa upp dig på Caias nyhetsbrev för att öka chanserna att vara den första att veta – du kan göra det här (länk till Caia).

Vi öppnar Rituals adventskalender 2022
0:52

Efter reklamen: Vi öppnar Rituals adventskalender 2022

(0:52)

Slå på ljud
Mest läst