Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Angelina Jolies stora hårförvandling – blivit blond

02 maj, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Angelina Jolie har länge hållit hårt i sitt mörka hår – fram tills nu.
När världsstjärnan gästade Vita huset tillsammans med sin son visade hon upp en ny hårfärg, många nyanser ljusare än vi är vana vid.
Annons
9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nuBrand logo
9 kändisar som sett ut exakt som deras barn gör nu

Att Hollywoodstjärnor förändrar sina utseenden är inget ovanligt – många av de största skådespelarna tycker om att variera håret i både längd och färg, inte minst om det behövs till en filmroll.

Men ikonen Angelina Jolie har länge hållit fast vid sitt runa Hollywoodsvall. Vi är helt enkelt vana vid att se henne i brunt hår ner till bröstet. Genom åren har det varierat lite i ton och möjligen längd, men ofta har frisyren varit sig ganska lik. Det är bara i ett fåtal roller i filmer som exempelvis Girl, Interrupted som Angelina Jolie tidigare haft blont hår.

Annons

Fram tills nu! Nyligen var Angelina Jolie och hennes äldsta son Maddox på besök på Vita Huset, när de hade en middag i samband med att Sydkoreas president Yoon Suk-yeol var på besök i USA. Då visade Angelina Jolie upp en helt ny hårfärg – stjärnan är nämligen numera blond.

Angelina Jolie med sonen Maddox.
Angelina Jolie och sonen Maddox i Vita Huset.

Angelina Jolies naturligt blonda hår

Angelina Jolie har dock valt att hålla sin blonda förvandling så naturlig som möjligt. Hon har valt bort den platinablonda blekningen som kan slita hårt på håret, och i stället valt en mjuk jordgubbsblond hårfärg med lite mörkare rötter. Det är dock fortfarande stor skillnad mot hur vi brukar se Angelina Jolie.

Annons

Angelina Jolies nya hårfärg hyllas som den perfekta sommarnyansen av amerikanska Cosmopolitan, och tipsas om som ett bra sätt att ljusa upp håret om man mest är van vid mörka nyanser i hårsvallet.

Angelina Jolie med blont hår.
Angelina Jolie var i Vita Huset med blont hår.
Annons