Trendar: HudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrenderSolskyddParfymtipsGrått hår

Angelina Jolies oväntade hårmiss

26 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografMario Cartelli/SOPA Images/Shutterstock
Angelina Jolie är en av världens främsta Hollywood-stjärnor, och när hon går på filmpremiär för sin egen film brukar hon vara perfekt fixad.
Men på Eternals-premiären i Italien visade Jolie upp en riktig hårmiss, som fått fansen att reagera.
Annons
Angelina Jolies stilresa genom årenBrand logo
Angelina Jolies stilresa genom åren

Angelina Jolie, 46, är inte bara en av Hollywoods mest framgångsrika skådespelare – hon brukar också nämnas som en av de mest vackra och eleganta. I vanliga fall är stjärnan den på röda mattan vars outfit och styling hyllas mest, men när Jolie gick på premiären för hennes nya film Eternals i Italien var det många som reagerade.

På röda mattan, där Jolie fick sällskap av sina barn som kom klädda i hennes gamla klänningar, visade skådespelaren upp ett långt hårsvall, som räckte ner till rumpan. För att få till det långa håret hade Angelina Jolie s stylist tagit hjälp av extensions – men om målet var att det skulle se naturligt ut så har frisören misslyckats. När stjärnan fotades bakifrån eller från sidan såg man tydligt hur hårförlängningarna inte alls blandades ihop med håret, utan istället skapades en tydlig kant.

Annons
Angelina Jolies hårförlängningar stack ut på röda mattan.

Fansens undran över Angelina Jolies hårmiss

När bilderna på Angelina Jolie spreds efter premiären var fansens dom inte nådig – många tycker att hårstylisten aldrig ska få röra skådespelarens hår igen.

”Vem satte in hårförlängningarna på min drottning Angelina Jolie? De borde få sparken”, skriver en person enligt Life and Style magazine.

”Var är lojaliteten? Vem lät Angelina Jolie lämna huset med de där förlängningarna?”, undrar en annan.

”Angelinas hårförlängningar förstörde den här looken helt. Jag kan inte få det osett”, tycker ett fan.

Annons
Fansen reagerade på Jolies hår.

De oblandade hårförlängningarna uppmärksammades också av tv-stjärnan Stassi Schroeder.

”Innan jag säger god natt så vill jag veta vem som bestämde sig för att ge drottningen oblandade förlängningar. Okej, vad jag verkligen undrar är vem som får sparken just nu?”

The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons