The makeover guy före och efter
Här får Feminas chefredaktör en total hår-makeover
2:54

Efter reklamen: Här får Feminas chefredaktör en total hår-makeover

(2:54)

Slå på ljud

Det är inte för intet som Christopher Hopkins kallas för ”The Makeover Guy". På hans Youtubekanal ”Makeoverguy” som följs av hundratusentals fans ger han kvinnor makeovers, för att hjälpa dem att hitta tillbaka till sig själva och se ut som de faktiskt känner sig inuti.

I ett särskilt uppmärksammat klipp – som i skrivande stund har 1,1 miljoner visningar, 21 tusen gilla-markeringar och tusentals kommentarer – hjälper han 52-åriga Maggie från Florida att hitta en look som hon känner sig snygg i.

Maggie brister ut i tårar inför makeovern

När Maggie sätter sig i frisörstolen står det klart att det finns en alldeles särskild anledning till att hon besöker Christopher ”The Makeover Guy” Hopkins.

I klippet berättar hon att hennes liv innehåller både ljus och mörker. Maggie är tacksam för att hon numera har barnbarn, men bär också på en stor sorg. Hon brister ut i tårar när hon berättar att hon förlorat sin stora kärlek i form av sin make, som tragiskt gått bort.

Vidare berättar Maggie att hon gör makeovern för sin framlidne mans skull, som tyckte att hon förtjänade att ta hand om sig själv mer.

76-åriga kvinnans otroliga makeover – efter sonens tragiska död

Spana in Maggies nya look

När Christopher Hopkins gjort sitt och Maggie får se sig i spegeln igen är hon i chock, och hennes reaktion låter inte vänta på sig.

– Herregud, brister hon ut och slår handen för munnen.

– Det där ser inte alls ut som mig! Det ser ut som min dotter, fortsätter hon med stora ögon.

Makeover-mästaren har valt att ge Maggie en blond page med tydligare bena och raka längder med en mjuk liten böj vid topparna – samt en naturlig sminkning.

Maggie berättar vidare att hon aldrig trodde att hon skulle se ut såhär och heller inte hade förväntat sig att makeover-gänget skulle välja att färga hennes hår i den blonda nyans hon fick.

– När du har rest så långt som jag, och ska göra det här – låt dem utföra sin vision, råder hon tacksamt alla andra makeover-sugna personer som står inför att besöka ”The Makeover Guy”.

Före:

Makeover hår

Efter:

makeover smink
Mest läst