Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

76-åriga kvinnans otroliga makeover – efter sonens tragiska död

17 apr, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografYoutube
Phoebes liv hade präglats av extrem sorg, hon tvingades lämna sitt hem och förlorade sin son till cancer.
Som ett resultat slutade hon ta hand om sitt yttre och kände till slut att hon behövde hjälp för att hitta gnistan igen och återfå självförtroendet.
In träder Christopher ”The makeover guy” Hopkins – och det är en av de mest dramatiska förvandlingarna vi någonsin sett!
Annons
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltidBrand logo
Mogen hy: Så gör du en snygg festsotning på nolltid

Phoebe Standish från Vermont, USA var 76 år när hon kände att hon hade tappat livsglädjen, efter att ha genomlidit en stor livsförändring och en enormt hjärtskärande personlig förlust.

Hon tog saken i egna händer, genom att överlåta sitt öde till någon annans händer – frisören Christopher ”The makeover guy” Hopkins.

I en video på frisörens Youtube-kanal får vi bevittna hennes otroliga förvandling. Och den får oss att tappa hakan!

Förlorade sin son till cancer – sorgen tog över allt

Det hela började med att Phoebe tvingades lämna sitt hem. Ett hem som hade varit hennes trygghet i 49 år.

Anledningen bakom den stora livsförändringen framgår inte, men hon berättar öppenhjärtigt om hur svårt det var för henne att anpassa sig till den nya verkligheten.

Annons

Upplevelsen var så pass stressig och psykiskt påfrestande att det gav henne fysiska men.

När hon äntligen kände att hon hade tagit sig ut på andra sidan kom nästa bomb; hennes son hade drabbats av en aggressiv bukspottskörtelcancer. Dagen efter Thanksgiving 2018 förlorade han kampen och Phoebe föll i djup sorg.

Phoebe innan sin makeovern.

Hon minns sorgearbetet efter sonens död som en smärtsam tid där hon levde efter devisen ”en dag i taget.”

Vid 76 års ålder kände hon att hon behövde hjälp med att ta sig ur den personliga svackan, under vilken hon (helt förståeligt) inte prioriterat att ta hand om sitt yttre.

Men hon önskade sig mer självförtroende och en liten boost. Hon vände sig till en personlig idol – Christopher Hopkins, känd som ”The Makeover Guy” – och det är en av de mest dramatiska förvandlingar vi någonsin sett!

Annons

76-åriga Phoebe fick en makeover – se otroliga förvandlingen

Precis innan Phoebes nya look efter makeovern presenteras i videon berättar hon att hon sett många av Hopkins otroliga förvandlingar med stor förundran och länge varit ett fan av hans arbete.

Hon reste tillbaka till sin hemstad Vermont i hopp om att få en tid på frisörens salong. Stjärnorna stod rätt för Phoebe och Chris tog sig an utmaningen att blåsa nytt liv i både hår och sviktande självförtroende.

– Jag känner mig pånyttfödd. Det är alldeles underbart. Jag känner mig som en riktig filmstjärna!, säger en otroligt glad Phoebe i videon på frisörens Youtube-kanal där hon visar upp ”före och efter”-bilderna i samband med makeovern.

Kommentarsfältet är fullt av imponerade följare:

”Det här är en av de mest dramatiska förvandlingarna. Hon är så tjusig och ser årtionden yngre ut!, skriver en.

”Jag har sett så många sådana här videor, men nu kände jag för första gången att jag var tvungen att lämna en kommentar. OMG! Du tog bort 30 år från henne. Hon är FANTASTISK!”, konstaterar en annan.

”Så fint att få se den här kvinnan le. Hon har varit med om rena helvetet och Christopher gav henne en fantastisk makeover”, instämmer en tredje.

Vi kan inte annat än att hålla med! Vad tycker du?

Phoebe efter att hon fått sin makeover.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons