Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Hyllade produkten kallas magisk – finns på Apoteket

25 jul, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Kvinna med återfuktad hy.
På sommaren är det extra viktigt att hålla sig återfuktad, både på insidan och utsidan.
Då kan du behöva en återfuktande spray – som hyllade Avène thermal spring water.
Annons
3 vanliga misstag vi gör med huden och så fixar du demBrand logo
3 vanliga misstag vi gör med huden och så fixar du dem

Fukt är alltid en viktig byggsten för att hälsosam hy, men speciellt på sommaren är det extra viktigt att hålla sig återfuktad. Att dricka tillräckligt mycket vatten är givetvis viktigt, men huden kan också behöva lite extra hjälp utifrån.

Om du letar efter en produkt som kan hjälpa dig med återfuktning och att lugna känslig hy, så kan Avène thermal spring water vara svaret på dina frågor.

Den återfuktande sprayen har blivit en riktig favorit, och är en av märkets mest populära produkter, skriver New Beauty. Vattensprayen används för att återfukta och ta hand om irriterad hy, och kan hjälpa när huden kliar eller är röd. Använd den som avslutande steg i din sminkrutin, eller på bar hy efter duschen, efter gympasset, på stranden eller när som helst du känner att du behöver lite mer fukt och stöd till huden.

Annons

Kunderna kallar det ”magi i en flaska”

Avène thermal spring water får alltid höga betyg i kundrecensionerna på olika shoppingsajter, och många håller den som en av sina viktigaste skönhetsprodukter.

”Det är sann magi i en flaska, svalt och uppfräschande och gör på något sätt huden mjuk också”, skriver en person enligt New Beauty.

”Verkar boosta hudens möjlighet att ta till sig fukt”, skriver en annan.

”Ett måste som bas för alla dina ansiktsprodukter”, tycker en tredje.

Avène thermal spring water
Avène thermal spring water.

Avènes produkter säljs på apotek i hela landet samt hos nätapotek, och sprayen finns till salu omkring hundralappen. Om du vill testa i en mindre variant innan du slår till på en större flaska så kan du köpa 50 ml för bara 39 kronor. Du kan läsa mer om Avène Thermal Spring Water och köpa den här (reklamlänk).

Annons