Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Barnen har flyttat hemifrån – då får mamman en makeover

08 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
För Kathy kändes det sorgligt när barnen flyttade hemifrån och hon plötsligt stod ensam i hemmet.
Därför bestämde hon sig för att göra en makeover och ge sig själv en total uppdatering hos The Makeover guy.
– Jag vill inte säga att jag är ett nytt jag, för jag kommer alltid vara den jag är, men en ny förbättrad version, säger Kathy.
Annons

Kathy är från staden Dalton i amerikansk deltstaten Ohio, och hon har gått igenom något som många kvinnor i hennes ålder får uppleva – hennes barn har flyttat hemifrån. Efter att de senaste 20 åren har kretsat kring barnen och deras liv, så stod hon nu i ett ensamt hem och insåg att hon hade tid att lägga på sig själv för första gången på riktigt länge.

Kathy innan hon fick sin makeover.

Kathy bestämde sig för att boka in en resa och åka till frisören Christopher Hopkins och hans Makeoverguy appearance studio i Minneapolis för att få sig en total makeover med både hår och smink. I en video på studions Youtube-kanal konstaterar Kathy att hon känner sig som en katastrof.

Annons

– Det är vad vi gör, vi fixar katastrofer, säger frisören.

Se också: 7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
Se också: 7 kändisar med deras naturliga hårfärg

Så förändras Kathy hos frisören

Kathys hår har blivit mindre lockigt men också tunnare med åren. Christopher Hopkins väljer därför att klippa bort allt det slitna och ge Kathy en snygg kort page. Hon får sedan lära sig sminkknep och får ansiktet stylat i en fräsch makeup. Efter tre timmar på salongen ser hon ut som en annan människa, och känner sig annorlunda med.

– Jag vill inte säga att jag är ett nytt jag, för jag kommer alltid vara den jag är, men en ny förbättrad version, säger Kathy i videon.

Annons

För mamman från Ohio var det viktigt att vara öppen för förslag och förändring, inför det här nya kapitlet i hennes liv utan barn i huset.

– Det handlade om att låta mig själv vara öppen för nya idéer och förändringar. Jag har en tendens att inte gilla förändring, men nu är jag redo för så mycket förändring som möjlig, och jag kan hantera allt som kommer i min väg.

Kathy efter sin förvandling!
Se också: 4 smarta vardagstips som alla kvinnor borde känna tillBrand logo
Se också: 4 smarta vardagstips som alla kvinnor borde känna till
Annons
Annons