Artikeln innehåller reklamlänkar
3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Slå på ljud

Jag kan inte ens gissa hur många brun utan sol-produkter för kroppen jag tagit mig igenom och ofta med samma nedslående resultat. Varje vår i mer än 20 år har det rullat in nyheter som testats noga men det faller nästan alltid på något. Ibland är det lukten, vissa gånger själva tonen men väldigt ofta att appliceringen är knepig - det blir inte jämnt och utan fläckar. Men i år så hittade jag äntligen busen där precis allt stämmer.

bästa brun utan sol-kitet 2021

Ultimate Glow Kit från St Tropez är en cylinderburk med brun utan sol-mousse och applikator-vante. Kitet är ett samarbete mellan märket och deras ambassadör, modellen och kroppsaktivisten Ashley Graham. Så vad får du? Själva brun utan sol-moussen är en lyxigt krämig historia som smälter in härligt in i huden. Då den har en mjuk karamellton så ser du lätt var du masserat in den men det gör också att huden direkt ser så mycket snyggare ut. Det är nästan som strumpbyxa på burk. Dessutom doftar den svagt parfymerad och jag upplever ingen sötsliskig bus-lukt när färgen väl utvecklar sig. Vanten är även den av högsta klass och använd den - det gör otrolig skillnad.

Ultimate Glow Kit från St Tropez finns bara i begränsad upplaga så det gäller att passa på. Jag har redan bönat om att produkten ska få finnas kvar i sortimentet men vi får se. Kitet kostar 589 kr och du hittar det här (länk till Apprl).

Nya sminktrenden som gäller just nu – så gör du