Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Lyxiga duscholjor för alla plånböcker

12 nov, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografarmin rimoldi/pexels
kvinna som njuter av en dusch
Byt ut din vanliga löddrande duschtvål mot en härlig näringsrik olja och du har superlen & lystrig hud hela vintern.
Annons
5 saker om Bianca Kronlöf du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Bianca Kronlöf du kanske inte visste

Nu börjar den tiden på året då huden kan bli så torr att det nästan dammar om benen. Men torr hud är inte behaglig att bo i. Det stramar och kan klia. Dessutom åldras den fortare och får lättare eksem. Ett smart sätt att hålla den mjuk och len är att byta ut din vanligt duschtvål mot en rengörande olja. Här är några nya favoriter för dig med liten budget, för dig som vill göra vardagsduschen lite härligare och för dig som älskar att testa det allra senaste och har det luftigt i budgeten.

Budget

plånboksvänlig duscholja

Everyday Special Shower Oil från Locobase är en parfymfri duscholja med endast 8 ingredienser, t ex rapsolja, havreföolja och solrosolja. De är speciellt valda för att passa en riktigt känslig hud, t o m atopisk, och har både lugnande egenskaper och uppbyggande effekt på hudens barriär. Den passar dessutom till hela familjen. du kan använda den även till mycket små barn.

Annons

Everyday Special Shower Oil från Locobase kostar 129 kr/300 ml och den finns här (reklamlänk).

Mellan

Intense Nutrition Shower Oil från Ida Warg har en härligt rik konsistens, mysigt varm vaniljdoft och den löddrar lätt när du masserar upp den med vatten. Även här finns ingredienser som lugnar och mjukgör. Förutom havrekärnolja, ricinolja och solrosolja finns här även squalane och Linnea-extrakt som har just lugnande effekt på huden.

Intense Nutrition Shower Oil från Ida Warg kostar 159 kr/250 ml och den finns här (reklamlänk).

Lyx

lyxig duscholja

Body Oil Cleanser från Verso är en otroligt lyxig och len olja som förutom att milt rengöra har riktigt fina effekter på huden. I den smidigt lätta pumpflaskan får du nämligen ingredienser som vanligtvis hittas i hudvård för ansiktet, t ex salicylsyra och havre som dämpar inflammationer, stärker barriären, fyller på med fukt och gör hudens yta slätare. Dessutom har den en mjuk grapefruktdoft som är beroendeframkallande.

Body Oil Cleanser från Verso kostar 599 kr/300 ml och den finns här (reklamlänk).

Annons