Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Gucci Beauty lanserar ny drömpalett

10 nov, 2021 
AvJessica Blockström Hember
FotografCosimo Sereni/gucci
Beauté des yeux floral är gucci beautys första palett
Modehusets senaste makeuplansering är lyx på alla fronter.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Sedan Alessandro Michele tog över som chefsdesigner hos Gucci är det inte bara kläder och accessoarer som hyllas. På skönhetsfronten har man staplat succé-lanseringar på varandra med allt från hajpad mascara till fantastiska läppstift. Nästan allt är välformulerat, vackert och väldigt lyxigt. Vid sin sida har Michele den österrikiske makeupartisten Thomas de Kluyver. Tillsammans har de inte bara skapat produkter som är så mycket mer än bara vardagsmakeup. De har utmanat skönhetsvärlden med ett helt nytt sätt att presentera dem på. Det är annorlunda, roligt, modernt och inkluderande. Micheles motto "xxxx" är verkligen inte bara ord. Det genomsyrar hela Gucci Beauty. Och nu är det dags för ännu en otrolig nyhet!

Vinterns vackraste ögonskuggspalett

Gucci Beautys palett är ett samlarobjekt

Du behöver bara se utsidan för att förstå att den nya ögonskuggspaletten från Gucci Beauty är något extra. När Beauté des Yeux Florale presenterades på morgonens pressmöte var det många luttrade skönhetsredaktörer som drog efter andan.

Annons

Själva asken är en vackert blommönstrad och vintageinspirerad dröm. När du öppnar den väntar 12 snyggt komponerade skuggor med tre olika finish: matt, satin och metallisk. Alla bär blomnamn och tanken med färgvalen är att du ska kunna leka med nyanserna och matcha efter vilken säsong det är. Ögonskuggorna är oväntat lättanvända, sammetslena i känslan och enkla att tona. Inte de allra mest rikt pigmenterade vilket gör att du istället kan bygga upp färgen till önskad styrka. Vill du se hur de kan användas finns inspiration här.

Genomtänkt design

12 färger från Guccis ögonskuggspalett

Den här paletten är dock inte bara fin att se på och kul att sminka sig med. Den är även förberedd för refill. Och skulle du inte vilja ha fler av dessa skuggor så plockar du bara ut själva palettskelettet och använder den till något annat. Att förvara hårnålar eller sytillbehör i till exempel.

Beauté des Yeux Florale från Gucci Beauty lanseras nu i november. Den kostar 1550 kr och säljs exklusivt här (reklamlänk).

Annons