Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna som smörjer sina händer
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow
3:54

Efter reklamen: Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

(3:54)

Slå på ljud

Handkräm är en stapelvara i dessa tider och det finns en hel del att välja mellan. Jag hittade dock min absoluta favorit för flera år sedan, en tub jag återkommer till av flera anledningar. Den här handkrämen är nämligen inte bara ljuvlig att smörja in. Den gör så mycket gott både för huden, humöret och bina. Hur går det ihop?

handkräm som gör huden mjuk och bin glada

5 hudvårdsprodukter som inte är värda dina pengar

Bee Lovely Hand Cream från Neal's Yard Remedies har en behagligt återfuktande formula med bl a ekologisk honung, olja från paranötter, propolisextrakt, E-vitamin samt eteriska oljor från apelsin och mandarin. Den känns rik men smälter trots det smidigt ner i huden utan att ytan känns ett dugg kladdig, något som inte alltid är fallet med helt naturliga produkter. Doften är härligt uppiggande med sin fina och lena citrusmix. Och så var det bina. Neal's Yard Remedies samarbetar med organisationen Bee Urban som jobbar för att det ska bli fler bin, även i staden. När man köper produkter ur märkets Bee Lovely-serie så går en slant till Bee Urbans projekt.

Bee Lovely Hand Cream från Neal's Yard Remedies kostar 159 kr för en fin gul tub som är lätt att se i väskan. Storleken är 50 ml. Du hittar den här (länk till butik).

Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

Mest läst