Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Jag har testat hundratals handkrämer - det här är min favorit

17 aug, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografkarolina grabowska/pexels
kvinna som smörjer sina händer
Den ger direkt mjukare hud, lenare yta och doftar som en dröm men med den här ekologiska välgöraren vid din sida är det inte bara dina händer som kommer tacka dig.
Annons
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glowBrand logo
Skönhetsredaktörens råd: Så får du ett bra glow

Handkräm är en stapelvara i dessa tider och det finns en hel del att välja mellan. Jag hittade dock min absoluta favorit för flera år sedan, en tub jag återkommer till av flera anledningar. Den här handkrämen är nämligen inte bara ljuvlig att smörja in. Den gör så mycket gott både för huden, humöret och bina. Hur går det ihop?

Annons

Bee Lovely Hand Cream från Neal's Yard Remedies har en behagligt återfuktande formula med bl a ekologisk honung, olja från paranötter, propolisextrakt, E-vitamin samt eteriska oljor från apelsin och mandarin. Den känns rik men smälter trots det smidigt ner i huden utan att ytan känns ett dugg kladdig, något som inte alltid är fallet med helt naturliga produkter. Doften är härligt uppiggande med sin fina och lena citrusmix. Och så var det bina. Neal's Yard Remedies samarbetar med organisationen Bee Urban som jobbar för att det ska bli fler bin, även i staden. När man köper produkter ur märkets Bee Lovely-serie så går en slant till Bee Urbans projekt.

Bee Lovely Hand Cream från Neal's Yard Remedies kostar 159 kr för en fin gul tub som är lätt att se i väskan. Storleken är 50 ml. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons