Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Nu öppnar Nail Democracy - Sveriges coolaste, roligaste och schysstaste nagelkedja

23 maj, 2021 
AvJessica Blockström Hember
Fotografsara arnald
de två grundarna av nya nagelkedjan Nail Democracy
Nagelstylisten Frida Selkirk och entreprenören Silvia Adlesic slår i veckan upp de första dörrarna till ett helt nytt koncept för alla som drömmer om snygga naglar men inte hinner eller kan fixa själva. Och det kommer snart mer från gänget bakom Nail Democracy.
Annons
3 kändisstylister om hårtrenderna 2021Brand logo
3 kändisstylister om hårtrenderna 2021

Den 25 maj smäller det, då slås portarna upp till Nail Democracys första salong i Sturegallerian. Bakom namnet hittar du nageldrottningen och kreatören Frida Selkirk som grundat företaget tillsammans med bl a entreprenören Silvia Adlesic som tidigare haft höga poster på Scandic och Nordic Choice Hotels. Och Sturegallerian är bara början. Det här gänget har stora planer för Sverige, Nail Democracy ska bli en modern kedja med nagelsalonger på lättillgängliga adresser. Man kommer ganska snabbt att expandera både i city och i förorterna och så småningom även öppna ute i landet. Priserna kommer att vara överkomliga, du som kund bestämmer hur avancerad behandlingen du vill ha vilket gör att du styr priset själv.

På menyn

Gel me är behandling med gelpolish
Foto Sara Arnald för Nail Democracy

Här kan du t ex välja manikyr i tre olika design-nivåer både när det gäller Mani me, där man penslar på traditionellt nagellack, och Gel Me, där det är mer hållbart gelpolish som används. Så här ser det ut:

Annons

Klassisk med en och samma färg på alla naglar

Design om du vill ha flera färger, blocklackat, fransk manikyr eller kanske färgade toppar

Nailart när du vill ha något extra kreativt med mer detaljerade målningar, djurmönster, text eller smyckesdekorationer.

Dessutom kommer man att ha roliga duo-behandlingar, som ”Me & my BFF”, ”Me & My mini-me” samt ”Tip & toe”, du kan boka in dig för en "Mojitos and manicure" och det finns möjlighet att ha nagelkalas för den lite yngre målgruppen. Vill du ha något alldeles extra? Du kommer att kunna lägga till allt från peeling till massage och annat härligt.

nail democracy med extra allt
Foto Sara Arnald för Nail Democracy

En schysstare kedja

Förutom att du här kommer att kunna fixa både naglar och fötter så finns det andra fina anledningar till att boka in dig hos just Nail Democracy. Man kommer att erbjuda sina nagelstylister bra arbetsvillkor då ambitionen är att vara ett schysst, inspirerande och modigt företag med målet att stärka hela branschen.

Mer info om Nail Democracy och hur du bokar hittar du på www.naildemocracy.com.

Annons