Artikeln innehåller reklamlänkar
kvinna som målar läpparna vackert röda
0:58

Efter reklamen: Snyggt målade läppar i raketfart

(0:58)

Slå på ljud

Enligt makeupmärket Hourglass har det tidigare krävts 1000 krossade honlöss för att få fram en klassiskt röd nyans på ett enda läppstift. Därför har man tagit fram det nya pigmentet Red 0. Tre år av utveckling och hundratals färgexperiment krävdes för att få til det veganska alternativet till animaliskt karmin. Och nu finns ett superlyxigt läppstift med pigmentet.

Hourglass lyxiga refill-stift

lyxigt veganskt rött läppstift i limiterad upplaga

Eleganta Confession Refillable Lipstick är först ut hos Hourglass med Red 0. Det finns just nu i begränsad upplaga i röd förpackning med förgylld insekt för att fira framssteget. Det smart utformade stiftet är lätt att få på plats och ger en vacker satinfinish.

Confession Refillable Lipstick från Hourglass kostar 499 kr och finns bl a hos Skincity (länk till Apprl).

Linda Hallbergs multifunktionella penna

multifunktionell röd läppenna med veganska pigment

Så tvättar du dina sminkborstar – steg för steg

Svenska makeupartisten Linda Hallberg lyckades redan för några år sedan att få till en röd läppenna med mineralpigment, den kan användas både för att sätta konturerna runt läpparna men fungerar också att måla över hela som ett läppstift. Happy Mood Eyeliner i knalligt röda Anger Mood ger matt finish och sitter som gjutet när du väl målat på den.

Happy Mood Eyeliner i Anger Mood från Linda Hallberg kostar 149 kr och finns bl a på Kicks (länk till Kicks).

Indy Beautys veganska skönhetskap

krämigt rött och veganskt läppstift

Även influencern Therese Lindgrens skönhetsmärke Indy Beauty erbjuder ett veganskt läppstift i fantastiskt snygg röd nyans. Kiss & Make Up! Satin Lipstick i Adrianna är både behagligt att svepa på, ger en härligt bärigt röd nyans med halvmatt finish och sitter riktigt bra.

Kiss & Makeup! Satin Lipstick från Indy Beauty kostar 159 kr och det finns bl a på Åhléns (länk till Åhléns).

Funky french - hetaste nageltrenden just nu